Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (766)

choze 

všechny recenze uživatele

Středoškolská romantika v kulisách eurotripu a její prolínání s odskakováním si k superhrdinským questům pěkně funguje, ale fackování se s digi pajduláky v evropských městech až na pár efektních zpomalovaček nudí. A záporák taky mohl být zajímavější. Každopádně spokojenost, škoda, že k pražské části nezahrál Michal David, když k cestě do Itálie hrál Tozzi. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Spíďa to opět rozjel na plný koule a jasně mi potvrdil, že momentálně na komiksové scéně nemá konkurenci, co se týče nejdebilnějšího hrdiny ze všech. To, že Spíďu hraje každou chvíli jinej žalud mi nevadí, Batmana taky hrálo X herců, ale poslední dobou mám pocit, že na to, aby jste mohli hrát Spajdrmena, potřebujete měřit max 170 cm a tvářit se, že denně zvládnete pocucat deset jogurtových klobás a následně si nechat vykropit ánus. Jedinej Spajdr, se kterým sem neměla problém byly dva díly Amazing Spider Mana v podání kocoura Garfielda a jeho partnerky Kamenný Emy. Zato Maguire a nyní Holland to je prostě ultimátně na kokot. Komiksovej Peter Parker alias Spider Man není žádná hrana, oukej, ale je to cca 179 cm vysokej 76 kg vážící chlapík s vysekanou postavou, tak proč ho hrajou trpaslíci co vážej 65 kg po obědě a před sraním? NEchápu, ale mávla bych nad tím rukou, dokonce i nad tím, že jeho nej kámoš je můj hooodně vyžranej soukmenovec, co se chce asi stát zápasníkem Sumo, kdyby to byla bezva komiksárna. Neni !! Spíďovi je vlastně celkem u prdele, že zesnulej Tony Stark do něj vkládal veškerý naděje na zachraňování lidstva, jelikož mu začne brnět vohon ze spolužačky a chce být prostě normální kluk a zachránit svět leda až se vrátí ze školního výletu nebo ještě líp po mrdu !! Apokalypsa počká, čůráci, já chci mít rande a všichni jsou na mě oškliví bůůůůůů....ano takhle nějak se Spajdr projevuje, aby se nakonec rozhodnul na své povinnosti vysrat úplně, vložit mocnou zbraň do rukou záporáka, jehož úmysly odhalí každej kdo není kokot (takže za to Spajdr vlastně nemůže páč ten je kolosální kokot) , jít randit a dotáhnout to až na pusu na čelo. Když pak zjistí, jak vše domrdal, jde hledat svoje koule a k celé situaci se postavit čelem, aby v epický bitvě přepral nejepičtějšího bosse všech dob - Hologram. A čistě jako rákoska říkám - Běžte už s těma mezirasovejma vztahama do prdele. Já sice taky chodím s bělochem, ale cpát Spider Manovi na rande černošku a za kámoše mu dát již zmíněnýho vyžranýho soukmenovce, to už kolosálně smrdí tím, jak je Hul-Mi-Úd děsně moderní a bez předsudků. V příštím díle by mohl mého soukmenovce naložit do prdele, aby nás Hul-Mi-Úd naučil, že být gayem či lesbou je světový (a ano, to říkám zrovna já, 99% lesba). Díky tomuhle sraní píčovin do všech filmů pro puberťáky se pak nedivím, že nás (teplé menšiny, rasově odlišné páry) každej už nesnáší, vždyť já po mrknutí na tuhle píčovinu nesnáším sama sebe. Jediná zachraňující osoba je tak ta čmoudlá spolužačka, páč je alespoň roztomile hráblá a ne přímo kolosálně vyjebaná kráva jako zblitek osazenstva. Jo a Gyllenhaal taky ušel. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Marvel jde těžce do háje aneb jak si Američané představují Evropu. První polovina filmu je ještě jakž-takž koukatelná, druhá je ale čiré utrpení. Mysterio a jeho iluze jsou cool, tím to ale hasne. Hloupé, nelogické, otravné. P.S.: Viděla jsem ledacos, ale kombinace krojů a čínských lampionů?!? ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Lži, triky a akrobacie. Druhý Spider-Man zdárně navazuje na své první dobrodružství i na Konečnou pro Avengers, ale ve vyprávění malinko drhne. Za honbou po originalitě dělá kompromisy. Lepení školního výletu a ničivých bitev je nekonzistentní. Ono to i má svůj důvod, ale divácky to malinko kazí zážitek. Romantika funguje na 100% a Holland se Zendayou příběhu o zamilovaném smolaři-nerdovi dodávají potřebnou chemii i určitou roztomilost. Linie s Mystériem má bohužel jednu velkou slabinu a to, že kdo zná komiksy ví a scenáristé to nijak nezohledňují. Gyllenhaal i přesto podává zajímavě rozpolcený výkon. V druhé polovině zvláště vypečený. Iluzorní scéna je neuvěřitelnou smrští nápadů, finální akce je fandův splněný sen a Praha/Liberec samozřejmě našince potěší. Přesto na mě první díl působil malinko lépe. Potitulkové scény tentokrát vážně stojí za to. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Presun z New Yorku do Europy posobi sviezo, herci su do jedneho vynikajuci a ako romanticka komedia (s obcasnou akcnou vsuvkou) to funguje vyborne. Teda minimalne prva cca hodin je skvela. Potom vsak pride velky zvrat, ktory zapletku posuva do takeho absurdna, ze som ju nebol schopny akceptovat ani v ramci tohto zanru. Takze zase je to iba dalsia slusna, no ziadnym sposobom vynimocna marvelovka. O vyssom hodnoteni nakoniec rozhodol paradny cliffhanger. 7/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (108)

  • Daleko od domova vzdává hold některým z mnoha komiksových spisovatelů, kteří formovali postavu Spider-Mana (Tom Holland) v průběhu let. Několik budov v Benátkách je tak pojmenováno podle známých autorů Marvelu, jako Calle Slotto (Dan Slott), Calle Bendiso (Brian Michael Bendis), Calle Sterno (Roger Stern), Calle Michelinio (David Michelinie) a Calle G. Convayo (Gerry Conway). (3T)
  • Když Spider-Man (Tom Holland) přijíždí na střeše vlaku do Berlína, táhne soupravu česká lokomotiva řady 151. Ta by však do Berlína vlastní silou nikdy nedojela, jelikož funguje pouze na stejnosměrné napájecí soustavě. Německé železnice ale používají systém střídavý. (Foxhound#1)
  • První film MCU, který se odehrává v České republice. (tyzmrde)

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama