Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Miky22 k tomuto seriálu (2)

Kapitola 1: Mandalorian (2019) (S01E01) 

Miluju Star Wars, znám Star Wars, ale budu upřímný, seriálově na první díl/pilot, nic moc. Nevím, jestli je to krátkou stopáží, protože o tempu by se nedalo říct, že je pomalé, spíš naopak. Mandalorian je stále v pohybu, bylo představeno několik postav, trochu i naznačena historie hlavní postavy, ale celkově se spíše ukazuje, než vysvětluje. Líbí se mi nádech spaghetti westernů, scifi-retro gadgety a zajímavé reference, kterých na 39 minut bylo velmi hodně a fanouška tak udrží v tahu. Efekty na seriál špičkové, hudba zcela jiná, než na kterou jsme u SW zvyklí. Věřím, že v následujících dílech bude vše lépe vysvětleno a také s přibývajícím počtem dílů bude seriál působit více konzistentně. Moc rád bych tomu totiž dal 5*. ()

Kapitola 2: Dítě (2019) (S01E02) 

Sci-fi Clint Eastwood pokračuje ve své misi. Tentokrát se setká s pár známými tvářemi z originální trilogie. Celkově se zde moc nemluví, ale už jsem si zvyknul. Jelikož se děj odehrával na jednom místě, příběh působil konzitentněji oproti prvnímu dílu, kde se lokace střídaly až moc rychle na 30min. Takto nějak si představuju i chystaný seriál s Obi-Wanem. 4*. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama