Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze (162)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech serialu, na ktery se vzdy rad mrknu. Tia Carrere je hodne pekna, film napodobuje Indiana Jonese, do toho vtipnej sviznej dej a trochu zahad. Proste parada. Ale hodne zalezi na tom, jaka je zrovna epizoda, protoze se najdou i naprosto debilni. Vahal jsem mezi 3* a 4*, ale ty dobry dily prevazujou, takze 4*. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

No můžu říct jen jedno, když sem Lovce pokladů viděla poprvé, docela jsem hlavní hrdince záviděla její atraktivnost, chytrost a páru... no jako malá jsem si přála být zrovna taková, ale jak šel čas přišel mi tento film trochu moc přehnaný a navíc nemám ráda, když je hrdinka větší chlap než její pomocník. ()

Reklama

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Dva lovci pokladů na výpravách za dobrodružstvím. Drobná prdelka, hladká tvářička a neustálé obavy - to je (k radosti feministek) ta mužská část dvojky. Tia je tu zase k radosti zvláště chlapského publika. Snědá kráska a nesmělý pomocník už patří mezi klasiku. A to, že nenašli do těch mnoha a mnoha dílů zrovna nejlepší scénář? Kdo by to byl čekal, že? I tak je to ale plnohodnotná oddychovka.. ()

vander19 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná sračka čo ma nikdy nebavila. Len ma to sralo, keď bolo vonku teplo a nedal sa cez leto drviť hokej alebo futbal, poprípade basket, že TV púšťali tento bullshit. Dosť ma to zvyklo rozčúliť a evidentne sú tie spomienky stále čerstvé. India Jones čo má menštruáciu....Toť Lovkyňa tajomstiev + dementný príbeh. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Sidney Fox je bábovka, která si ví se vším rady, všem nakope zadek, dostane se z jakékoliv pasti i se svázanýma rukama, všechno vyřeší a na všechno přijde. Připomíná to Indiana Jonese, Laru Croft a dokonce i Walkera (ten taky všem nakopal zadek), díly jsou v podstatě na jedno brdo, ale stejně je to skvělá letní zábava (Nova to d ávala vždycky o letních prázdninách) se skvělou Tiou Carrere, takže si Lovci pokladů ode mě 4 hvězdičky zaslouží. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • 10. epizoda 2: série je věnována kaskadérovi Chrisovi Lamonovi, který zemřel při nehodě na natáčení filmu Lovec policajtů (2001). (HappySmile)
  • Filmový štáb zriedkakedy opustil Toronto. (rador)
  • Seriál inšpirovaný úspechom hry "Tomb Raider". (rador)

Reklama

Reklama