Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nevěsta Re-Animatora sice už nedosahuje takových kvalit jako první díl, ale stále je to výborná, brutální a vtipná jízda plná krve a vnitřností. Jeffry Combs se vrací jako zvrácený a zřejmě nesmrtelný Herbert West, který se pro své pokusy nebojí spáchat kdejaký zločin. Scéna, kde se West rozpráví nad jednotlivými částmi složeného těla, jako by to bylo umělecké dílo, je přímo velkolepá. Skvělé pokračování. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Já nevím proč, ale u dvojky jsem se bavil více. Upřímně mi ale nepřijde, že dvojka je více komediální než jednička, ta mi upřímně v některých scénách přišla tedy více alá ¨Růžový Panter", jako třeba dlouhá scéna se srovnáním lehátek v márnici apod. Ale je pravda že tady ve výsledku byl humor více údernější a i kriminální linka mi prostě sedla. Takže všechny absurdní nápady jsem příjmal s otevřenou náručí a místy i hlasitým chechotem (scéná s netopýřím zkřížením je top strop). Takže jo, jako béčková legrace to funguje skvěle a asi si v lepší náladě zkouknu znovu jedničku. Jo a režie je opět skvělá, miluji ty atmosferické pasáže na hřbitově či celkové nasvícení scén apod. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Maličko slabší než první díl, ale úchylné nápady mu to bohatě vynahrazují. Herbert West opět řádí, sice nepálí suché hlášky jako z kulometu (jak tomu bylo v jedničce), ale když už nějakou utrousí, stojí za to. Příjemné odkazy na Bride of Frankenstein (a pár dalších) jsou očividné a vždycky mají nápad, na rozdíl od prvního dílu ani Dan Cain nebyl tak moc na ránu do zubů, takže celkově jsem byl velmi spokojen. Hlava doktora Hilla s létajícími netopýřími křídly byla hodně ujetá, ale víte jak to chodí... tak vznikají legendy. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pokracovani slavneho Gordonova snimku si prekvapive udrzuje takrka stejnou kvalitu jako prvni dil. Dej se odehrava nekolik mesicu po zaverecnem masakru z Re-Animatora a setkame se opet se vsemi starymi znamymi. A opet je vsechny o tridu prehrava Jeffrey Combs jako Herbert West, jeho hlasky a monology sou proste uzasny, stejne jako lehce maniakalni herectvi... mam toho chlapika proste rad. Hudba lehce vykradajici Psycho je prijemna a odkazy na Bride of Frankenstein potesi. Zaverecna party s Westovyma vytvorama je naprosto uchvatna. Film presne pro me. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Po vynikající démonické jedničce, kterou jsem dnes viděl poprvé (asi 4hodiny zpátky), mi přišel druhý díl trochu slabší. Jeffrey Combs je sice ještě lepší než v prvním díle a většina scén z filmu stojí právě na něm, film ovšem lepší než jednička není. Hafan neměl chybu, horší už byl netopýří Dr.Hill ;-). Celkově mi přišel konec druhého Re-Animátora trošičku přepálený (až moc hardcore) ;-). 7+/10* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)
  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama