Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Jeden z vrcholov praktických gore efektov a masiek, wau, až je to nechutné, o čo sa stará typický Yuznov uchylný zmysel pre čierny humor, kolidujúci s atmosférou Lovecraftových poviedok. Film si z nich berie raz to, tam zasa ono, ale námety stmeluje do ambiciózneho celku, na čele s neprekonateľným Combsom, ktorému zdatne sekunduje Bruce Abbott. Keby to šlo dnes do kín, nepoviem ani muk. Originálne, presvedčivé, morbídne, zábavné, desivé. Pecka, klasika. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Den po zhlédnutí Re-Animatora jsem se nakonec odhodlal a pustil si Něvěstu,ale žádné překvapení se nekonalo.Nevěsta je lepší než první díl přesto mě nějak zvlášt nebavila.Nevim proč měl jsem možná blbé 2dny na tenhle druh komedie/hororu,ale ani u tohohle dílu nepůjdu nad 2*.Víc humoru víc akce a znovu solidní gore k tomu výborné herecké výkony,ale znovu mě pokračování Re-Animatora nesedlo. 42% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Frankensteinovské téma rozpitval (a to doslovně) ještě mnohem více. Jeffrey Combs už perlí na plné obrátky a dělá si co se mu jen zlíbí. Jeho pokusy již začínají být opravdu řádně zvrhlé. Trošku mi vadil samotný konec odehrávající se v hrobce, tady už opravdu začala řádit psychopatie :) V první hodině hodně solidní biják. 60% ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie kultovej klasiky je podľa mňa o dosť iné než predchádzajúci diel. Zatiaľ čo jednotka šla priamočiaro po Westovom fanatizme a splatteri, dvojka sa snaží primiešavať viac humoru a absurdít, ktoré ma miestami veľmi rušili. Nič to však nemení na tom, že hektoliktre krvi a epické finále ostáva, len už to nie je to pravé orechové. Ešte však musím pochváliť Westove nadraďovanie sa nad Boha, ktoré zaznelo na konci. Vtedy mi tuším naozaj behal mráz po chrbte. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Po vynikající démonické jedničce, kterou jsem dnes viděl poprvé (asi 4hodiny zpátky), mi přišel druhý díl trochu slabší. Jeffrey Combs je sice ještě lepší než v prvním díle a většina scén z filmu stojí právě na něm, film ovšem lepší než jednička není. Hafan neměl chybu, horší už byl netopýří Dr.Hill ;-). Celkově mi přišel konec druhého Re-Animátora trošičku přepálený (až moc hardcore) ;-). 7+/10* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama