Reklama

Reklama

Bláznivá střela

  • Česko Bláznivá střela: Z archivů policejního oddělení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Praštění tvůrci snímku Připoutejte se, prosím! se znovu sešli! Leslie Nielsen jako policista s tvrdými rysy a měkkým mozkem Frank Drebin div nezakopne o plán atentátu na královnu Elizabeth. Do šílených akcí se zapojí také Priscilla Presley, O.J. Simpson, vycpaný bobr, dva baseballové týmy a nesourodá směsice dalších postav, a tak se "smíchometry" hroutí. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (600)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zase úplně u vytržení jsem z toho nebyl, ale tenhle film se určitě řadí mezi nejlepší filmy svého žánru. Leslie Nielsen naprosto bezchybný. Hláška střídá hlášku. Vtipná scénka střídá vtipnější. Bohužel je to sem tam proloženo i scénkami, či hláškami nevtipnými chtělo by se říci až trapnými. Přesto v celkovém součtu musím dát alespoň * * *, a to jejich horní hranici. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Naozaj bláznivá komédia, ktorej tvorcovia nevynechali žiadnu príležitosť, aby diváka rozosmiali. Bohužiaľ za každú cenu. A tak sa skutočne vydarené gagy striedajú s trápnymi nechutnosťami a je úspechom prvého filmu série, že v ňom ešte vydarené gagy mali navrch. Ale vo všeobecnosti Leslie Nielsen nepatrí medzi mojich obľúbených komikov. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

V anketě o nejlepší parodii vítězí... Leslie Nielsen alias Frank Drebin kraluje úžasné trilogii, která boří klišé. Nielsen, který odehrál až do osmdesátých let asi stovku drobných rolí v Americké televizi, stavěl na svém úspěchu i jinde, ale přiznejme si, vrchol zažil jako Frank Drebin. Mantinely parodie objevil jako jeden z mála David Zucker a nedělal to, co je dnes tak typické, pouhé přenesení slavné scény s fekální pointou. Ve výsledku je tudíž mnohem jasnější ta odpověď na zapeklitou otázku, kteráže parodie je ta nejlepší... ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Kubánský? - Holandský Ir, po matce. Otec byl z Walesu! Nejlepší díl z dokonalé trilogie, kde každá vteřina zaměstnává bránici diváka. U mě vítězí scéna uplácení v přístavu, z úvodu filmu i parádní narážka na Drsného Harryho. Skvělá zábava. Máte velmi nebezpečné povolání. - Proto mám zbraň neustále v pohotovosti! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší komedie o policajtech co jsem kdy viděl. Myslím, že už jí nic nepřekoná...krom dvojky:). Ve své době naprosto skvělé a dnes již prakticky nenatočitelné, protože humor ve filmech se změnil a ubral jiným směrem, než bych si já přál.Možná je to dobře pochybuji, že něco lepšího, než tato série a dvojce Bláznivých výstřelů, někdy vznikne. At žije Leslie Nielsen, když byl ještě zábavný :) ()

Galerie (116)

Zajímavosti (36)

  • Obraz, který Drebin (Leslie Nielsen) zničí v Ludwigově (Ricardo Montalban) bytě, se jmenuje „Modrý kluk“ a jde o nejúžasnější práci Thomase Gainsborougha. Originální dílo je umístěno v Huntingtonské knihovně v Kalifornii. (SG-1)
  • Studio naléhalo, aby se v jedné z hlavních rolí objevil oscarový herec. O roli Eda nejvíce usiloval George Kennedy, který říkal, že bylo šílené propásnout šanci parodovat sebe sama ve filmu Připoutejte se, prosím! (1980). (SG-1)

Související novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

18.04.2024

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (více)

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reboot Bláznivé střely s Liamem Neesonem?

Reboot Bláznivé střely s Liamem Neesonem?

21.01.2021

Herec Liam Neeson pár dní nazpátek uvedl, že už má akčních rolí po krk a touží po změně. No a nyní možná víme, co přesně by tou změnou mohlo být líp. Přestože zatím nebylo nic potvrzeno. Neeson… (více)

Reklama

Reklama