Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tanya Wexler by chtěla natočit dalšího Johna Wicka mixnutýho s Crankem. Jenže nemá talent na reižii, má hrozný scénář, ještě horší kameramany a nudný choreografy. Pak jí vlastně zbyde jen Kate Beckinsale, která, ve svých 48 letech, snad nikdy nevypadala lépe. Jestli vám stačí hodinu a půl koukat na její kukuč a přemýšlet jak moc je vlastně hot (je setsakramentsky), tak budete spokojeni a na ty 3 se vyškrábete. Pokud chcete vidět nějaký dobrý film, Jolt vynechte a dejte si raději znovu Wicka, tohle je ztráta času. Kamera je roztřesená, akce nudná a nezáživná a vy to po hodině chcete vypnout. Film za 1*, druhá za Kate. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný priemerný akčňák so sexi Beckinsale a dobrým castingom aj vo vedľajších úlohách (Cannavale, Tucci, Sarandon) a hlavne záporákom. Ale bola to len taká jednohubka, vedel by som si to predstaviť buď dlhšie, alebo aj druhú časť, takto sme dostali len takú malú ochutnávku toho, čo už nedostane pokračovanie. Zabudol som to hodnotiť v čase, keď to vyšlo, tak to naprávam teraz. Keď to zrovnám so svojou konkurenciou v danom roku, tak to bolo určite lepšie ako Gunpowder Milkshake, približne na úrovni Katke, ale slabšie ako Protege. ()

Reklama

Jugamaru 

všechny recenze uživatele

Další režisérka, která si chce dokázat, že má "koule" natočit akční stylovou jízdu. Snaží se to být stylové jako něco od Matthewa Vaughna nebo Guye Ritchieho ale prostě režisérce se to rozpadá pod rukami a zkrátka nemá na to. Dialogy a většina scén jsou jen cringe které prostě nepůsobí dobře a jsou jen trapné. Rádoby cool soundtrack moc nefunguje a je nehodící se. Kate je celkem sexy, ale celkově její postava je o ničem a nezajímavá, stejně tak i ostatní postavy které občas trpí nějakou retardací a musí přepnout do módu "čím více budu mluvit sprostěji tím víc diváku se zasměje a je to vtipné". Nápad jako takový cením, ale příště to chce někoho zručnějšího, co opravdu umí z toho udělat šílenější stylovou akční jízdu. Na 3* to nestačí hlavně kvůli retardovanému finále a taky hlavně kvůli jedné skutečné transsexuální postavě které, prostě to herectví nejde a cítil jsem v sobě trapnost z některých, momentu a dialogů kde to na mně působilo opravdu hrozně špatně a stejně tak akční stránka byla nic moc. BTW: Pokud bude dvojka, tak nezapomenout sebou vzít mozek, pak vybrat jinačí režisérskou sestavu a klidně i scénáristu a bude to mít potenciál. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

OuouOu --- cekal sem neco jako crank - cubka trpela strasnym vztekem, elektrika ji pomahala ho krotit..joo kate je kost a mliko fakt pekna, akce by sla, ale je to tak blby az to proste nudi a nikoho to nebavilo ke konci.. 🥺 herkules byl dobrej kate nasrana jak prase, 40min to bavilo ale pak tomu dochazi stava...skoda 😢 ale dam udreny, slaboucky 3/5 - ale objektivne je to tak na 1-2/5 ale kate mam proste rad ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, tohle byl vážně špatný film. Přitom jsem si myslel, že by se mi mohl líbit, protože máme s Kate Beckinsale krásný dlouholetý vyvážený vztah. Mně se líbí a vždy ji rád znovu vidím, ona nemá naštěstí ani tušení o mé existenci, což mezi námi udržuje dokonalou harmonii. V tomto případě jsem byl ale zklamán tak dalece, že už mě dokázal potěšit jen její přízvuk, všechno ostatní mě štvalo tak, až jsem začal toužit po červeném tlačítku. Hmmm, když už jsem na to narazil...Řekněme, že jste člověk s těžkou poruchou sebeovládání, takže vás přemáhají záchvaty, při nichž se měníte v násilnické monstrum. Pokud si to uvědomujete a chcete tyto záchvaty potlačit, k čemu je vám červené tlačítko? Pokud se fakt neovládáte, můžete mít i deset tlačítek, ale kdo je stiskne? Ale scénář je od začátku do konce takových hovadin plný, takže filosofování asi nebude na místě. Nejsilnější dojem ve mně jednoznačně zanechala Susan Sarandon; ve chvíli, kdy se objevila na scéně, jsem si málem zvlhčil textil. To byl těžce hororový moment. Ještě teď sebou škubnu při každém hlasitějším zvuku. Milosrdné 2*- ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama