Reklama

Reklama

Starosta Kingstownu - Série 2

(série)
Trailer

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první série byla vynikající a i když ani druhá není špatná a stále patří k seriálovému nadprůměru, je na ní hodně vidět, že Sheridan předal otěže jiným a mimo podílení se na scénáři (navíc pravděpodobně velmi malému) ani jednu z epizod nerežíroval. Jinak se totiž neumím vysvětlit, že Starosta prakticky zahodil parádně rozdané karty a místo toho velmi často jen přešlapuje na místě a ani jednou nedokáže nabídnout to co se povedlo první řadě hned několikrát. Sem tam se sice snaží alespoň lehce přiblížit, ale pak jako by se tvůrci lekli a raději hned zatáhnou za ruční brzdu a zase chvilku trvá než se celý vlak rozjede. Miluju Sheridena a mám rád i tuhle sérii, ale pokud by snad případná další řada měla pokračovat v podobném nesheridanovském duchu, tak to snad ať radši nevznikne...70% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat mi dej druhej serie prisiel viac do oci bijuci svojou utopiou a naivitou. Inymi slovami, scenar bol obcas lacny. Pripisujem to na vrub i slabsim scenaristom, ale Sheridan ich mohol ustrazit do frasa. :) A ano, ku dnu to potahala nielen zaverecna epizoda svojou, odpustite, prostoduchostou, ale aj macho-vske vystupovanie pana "starostu", ktore som uz prestal pokladat za "cool", ale obcas az detinske. Slabsi priemer posobiaci draho. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ODPOČIŇ SI MIKE, ČEKÁ TĚ VELKÝ BOJ“…  Malý unavený Mike. Tři prdele problémů a nikomu se moc nechce mu pomoct s jejich řešením. A přestože se stejně – jak já říkám – 90% problémů vyřeší samo, tak tady to většinou znamená, že má ruce od krve někdo jinej… Takovej příběh, kterej se nedostane pod kůži, což je kurva problém, páč na tom je to postavený. O bezradnosti autorů svědčí třeba i dýlka epizod – 35 minut… Vole…kolikrát bych se radši nechal přejet pluhem…///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Kingstown je postaven na skutečném městě Kingston v provincii Ontario v Kanadě, jehož ekonomika je závislá na věznicích. Rodinná část dramatu je fiktivní… 2.)  Thx za titule „???“ a „Kardamon“.  ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[54%] Musím se přiznat že jsem zklamaný. První série mě bavila docela dost. Celé to prostředí společnosti, scény s vězni, a především se skvělým Jeremy Rennerem, bylo super. Zde se to dějově nikam neposouvalo, a i když některé epizody byly jen cca 35 min dlouhé, tak to většinou dost nudilo. 8 a 9 epizoda byla asi nejnudnější. Finále nebylo špatné, přestřelka v domě byla docela solidní, ale nic mě zde neposadilo na zadek. Na druhou stránku jsem zde určitě nenašel nic extra zásadního, ale opravdu se tahle druhá řada táhla jak smrad. Nevím, jestli vznikne třetí, ale asi se do ní moc nepohrnu. Renner je zde opravdu jediný světlý bod. Škoda, přitom první série začala tak nadějně … ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Se2/2024) / Zaregistroval som, že druhá séria má o dosť horšie hodnotenia ako úvodná, ale osobne to tak zle nevidím. Chápem tie výčitky a kritiku, trochu to stratilo tú Sheridanovskú drsnosť a priamočiarosť, ale materiál je to stále extra zábavný. Subjektívne som sa zabavil rovnako, aj keď trochu som si možno občas zafrflal viac. (7/10) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama