Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Jerris008 k tomuto seriálu (11)

Panama (2006) (S12) 

Reality show tohoto stylu mě baví. je jasné, že mezi 16 lidma mě někdo irituje a kazí mi to podívanou, ale i tak jsou v převaze ti lidé, co mě baví a celkově celý pořad, který je velice zajímavě zpracovaný a výzvy nápadité :) super ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Jen mě mrzelo, že nevyhrál Ozzy :( ()

Fidži (2007) (S14) 

První 2-3 díly jsem neviděla a možná to byl ten důvod, proč jsem nepochopila, co mají všichni proti Booovi (nesnášim skloňování cizích jmen a už vím proč), jelikož mi přišel pohodovej a nevím, proč neměl ani jednoho spojence a jediné, co jsem slyšela od ostatních za stížnost bylo to, že moc kecá (??). Tolik k němu. Jinak Dreamz je odpad společnosti, hra se dá hrát i poctivě, aby člověk vyhrál. Hlavně aby vyhrál s čistým svědomím a klidným spaním. Ten člověk ale zřejmě žádné svědomí nemá. Když už ho ovládla ta touha po milionu, což chápu, mohl udělat to, že Yau-Manovi to auto vrátí. Ale ani ho to nenapadlo. Yau-Man je skvělý hráč, je chytrý a na jeho věk byly jeho výkony obdivuhodné. Zasloužil by si vyhrát. Ale vítěz si také zasloužil vyhrát (nechci záměrně prozrazovat jméno vítěze), jelikož celou tu hru hrál poctivě a je jasné, že když s někým uzavřel spojenectví, musel je ke konci zradit, když zbývali jen jeho členové. Hodně překvapivá série ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Pozor! Tento příspěvek obsahuje spoilery. Rozhodně si nemyslím, že jde o nejlepší řadu. Ale má dost NEJ. Ve špatném slova smyslu - nejvíce vyřazených lidí, kvůli zranění či osobním důvodům. Odchod Jonathana mě mrzel dost, je to skvělý a silný hráč, ale proti blížící se otravě krve bohužel ani ten nejsilnější bez odborné péče nemůže nic udělat. Nejvíce otravná slepičárna - je pravda, že občas přeji vítězství i nějaké ženě, jelikož převážně vyhrávají muži. Ale čím je tam víc ženskejch, tím je to otravnější... Nejméně záživné výzvy, ale i přesto se na to dalo dívat. Ale i NEJ v dobrém slova smyslu, které dost vyrovnávají ten špatný. Nejvíce oblíbení favorité z předchozích her. NEJlepší kiks Erika :D i kdyby jen kvůli tomu se na to stojí podívat! Tak jsem se mu musela smát, až mi ho bylo skoro líto. Velmi zajímavý komentář, se kterým plně souhlasím - Tom Riddle ()

Gabon (2008) (S17) 

Možná to není nejlepší série ze všech, ale každopádně jsem se zatím u této pobavila nejvíce a to díky Sugar, Crystal a Randymu. Jinak krásné prostředí, zajímaví lidé. Snad poprvé jsem výhru přála více hráčům. Naštěstí vyhrál jeden z nich. Corrine je neodpornější člověk, kterého jsem kdy v této Realityshow viděla. ()

Tocantins (2009) (S18) 

Skvěle vymyšlené soutěže, krásné prostření, ne moc nápadité odměny, skvělý Coach - to vše dělá tuto sérii nadprůměrnou. Navíc 100% spokojenost s výhercem. ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Souhlasím s tím, co již bylo řečeno - jedna z nejlepších řad. Ale zdaleka ne jeden z nejlepších vítězů. Úžásná hra by si zasloužila úžasného vítěze - ať Hrdinu nebo Zloducha. Osobně jsem to postupem času přála víc a víc Rupertovi (takovej druhej Gimli), který se ke konci hodně snažil a překonával se.. Russell mě bavil celou třičtvrtinu série, pak už mi lezl spíše na nervy a je pravda, co řekl právě Rupert - že nejtěžší je být v této hře upřímný a dostat se nakonec. Lhát a podvádět je jednoduchý a Russel si vybral tu jednodušší cestu. Proto pro mě je zatím nejlepším Survivorem Earl, který hrál čestně, jak jen to šlo. Zároveň chci ještě dodat, že se mi nelíbí na castingu této řady to, že jsou vybráni hráči, kteří již hru vyhráli. Chápu, že jsou velmi stěžejními lidmi, ale i tak by se mohl najít někdo zajímavý mezi "nevýherci". ()

Nikaragua (2010) (S21) 

První a zřejmě (doufám) poslední řada, které dávám pouze 3 hvězdy. Opravdu velmi slabá série, hodně hloupí lidi, ze kterých jsem si nemohla vybrat oblíbence. Koho jsem si vybrala, toho vyřadili. Z finálové trojky nakonec vyhrál ten, komu jsem si řekla, že bych to z nich přála nejvíc, ale nijak nadšená jsem nebyla. Naonka je pro mě špína největšího kalibru, když otevřela tu svojí tlamu, jen jsem nevěřícně koukala, jak něco takovýho může chodit po zemském povrchu. Zvláštní stvoření, až nechutné. Úlisňák na druhém místě - Sash. Nechápu, jak mohli vzít někoho jako je Dan - naprosto člověk k hovnu, vůbec nechápu jeho úlohu tam (nejspíš jen do počtu). Oblíbení hráči: Alina, Holly, díky své vtipnosti Fabio. ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

Jedna z nejvtipnějších řad - díky Phillipovi a v této řadě troufám si říct i nejgeniálnější sociální strategie. ()

Jižní Pacifik (2011) (S23) 

Bohužel už podruhé dávám Survivorovi pouhé 3 hvězdy, ale nelze to jinak. Tato série pro mě byla nezajímavá, nenašla jsem si nikoho, komu bych výhru přála a vůbec jsem si s žádným hráčem neutvořila pouto... Bylo to i poprvé, kdy mě ani nedojalo setkání s rodinami. Zkrátka tato série se mě vůbec ničím nedotkla a vítěz byl děsnej. Troufla bych si říct, že i jeden z nejhorších a nejneoprávněnějších vítězů. ()

Krev není voda (2013) (S27) 

SPOILER!! Skvělá řada a nový nápad dát do hry blízké vneslo toho správného ducha. Poslední díl byl pro mě bohužel o ničem, jelikož má favoritka Ciera vypadla, přesto jsem se snažila najít někoho dalšího, komu bych to přála.. U Moniky jsem nevěděla, jestli jí mám litovat nebo nenávidět, tak či tak z lítosti ani z nenávisti se výhra nepřeje, takže nakonec jsem z vítěze jakž takž spokojená. Oproti ostatním ve finálové čtyřce toho za celou hru opravdu ukázal nejvíc. ()

Reklama

Reklama