Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Franche k tomuto seriálu (6)

Kdo přežije (2000) 

Všehovšudy jediná reality show (vlastně ještě spolu s The Amazing race), kterou uznávám a obdivuju. Líbí se mi snaha tvůrců vymýšlet stále nové zvraty. Tento fakt mě udržel u všech sérií a zaručil, že si je vyberu místo učení se na mnoho zkoušek 5* ()

Palau (2005) (S10) 

po Cook Islands má nejoblíbenější série. Vyjímečně sympatický cast, takovým se fandí jedna radost ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Jelikož je to má nejoblíbenější série celého Survivora, hodnotím zvlášť ! Fandila jsem jim snad asi všem. Velmi šikovná parta lidí, na které si - na rozdíl od jiných sérií - rychle zvyknete ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Už ze startu to nasadilo takovou laťku, že ji těžko může nějaká série překonat. Krvelačné, šílené, strategické a jedním slovem perfektní ! ()

Cambodia – Second Chance (2015) (S31) 

Pro mě jednoznačně nejlepší z 31 sérií. Je vidět, že hra se neustále vyvíjí a pokaždé vás někdo nebo něco dokáže překvapit. A to je to, co dělá Survivor Survivorem. 5* - hodně povedený cast ()

Millennials vs Gen X (2016) (S33) 

Hodně zajímavý cast !! Co už mi je trochu líto je fakt, že díky práci střihačů přesně vím, kdo vypadne - ,,je dobré vědět, že nejsem na dně, cítím se v bezpečí'' - ,,3. vyřazeným je ...'' Možná to je tím, že jsem viděla všech 33 sérií a tak vím, jak to víceméně u střihačů funguje. Horší variantou je fakt, že to sestříhat s překvapením neumí ... I tak 5* ()

Reklama

Reklama