Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele gazogazo k tomuto seriálu (13)

Markézy (2002) (S04) odpad!

Slabá série, to byla jasně hned co Adriana spadla do slona ()

Palau (2005) (S10) odpad!

Hubert a Rubio chtěli udělat tuhle sérii zajímavou, ale Alena a undeh jim to prekazili ()

Panama (2006) (S12) odpad!

Doliku kde je furt lovis ?:) ()

Jeden svět (2012) (S24) odpad!

Nejlepší díl asi tak za 186 minut. Trey se nechal odpálit bambusem na Saturn a Amy si do vagíny narvala krokodýla čímž získala pro svůj kmen suchou roušku zkazenosti o síle 15 hektaparseku, čímž přispěla k vítězství jesteru ()

Filipíny (2012) (S25) odpad!

Jake upadnul na hrabě , čímž klanu molochu umožnil oženit se s Venezuelou. Dobrá série ()

Caramoan (2013) (S26) odpad!

Favorite tentokrát zklamali teda. Nechápu jak mohl O'grill na pochcat Natlamana . To se jako nedělá. Kdyby tam v druhý půlce po vyřazování z opičího klubu nevlitly ty guerila shipmope , tak bych to snad ani nehodnotil !! ()

Krev není voda (2013) (S27) odpad!

Brad a ciera = píchání! Skvělé! Chtěl jsem přestat sledoval ale od zadku madelaine sem nemohl odpichnout oci. - teda do té doby než ji prekousl holohlavy žralok ()

Cagayan (2014) (S28) odpad!

A našel sem další! ()

Worlds Apart (2015) (S30) odpad!

Joshua vydobil pro svůj kmen leguanu potrebne body hozenim prkna do ksichtu producenta a Andrea prefajcila gorile čímž si získala petiminutovou nesmrtelnost a její matka je na ní tlustá a hrdá ()

Cambodia – Second Chance (2015) (S31) odpad!

I proto, že Jessica nechala ruku v tukanovi a albert snupal zaschlou krev rudých khmerů dávám výjimečně plně hodnocení ()

Kaôh Rōng (2016) (S32) odpad!

Jak Kaleb a Debbie zkolabovali, to nemělo obdobu. Taky se mi líbil napůl člověk napůl žralok co zamichal evakuacemi v předposledním dilu. Porota byla tentokrát slabá, Malcom si nezaslouží umřít. Tak si říkám jestli se ještě přiblížíme kvalitě 13-15série, no uvidíme v budoucnu! ()

Millennials vs Gen X (2016) (S33) odpad!

Určitě hannach ! Ta byla nejdál . No a dědici se moc nepredvedli teda , pro mně horší než trojka ()

Reklama

Reklama