Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Dřív bych tento film hodil do odpadu nebo by skončil s jednou hvězdičkou, ale dnes musím jinak. Je to špatný film, ale nový dabing Bohdana Tůmy (ten Dejdarův byl hrozný), kterým to Nova před nedávnem předabovala, částečně film zachránil. Díky němu jsem se několikrát zasmál, ale víckrát v životě už to vidět nemusím. Na začátku 90. let měl Carrey dobré komedie, teď by se měl držet raději vážnějších témat ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Obvykle se říká, že něco stojí a padá s něčím. Zde se mi chce až říct, že tento film spíš jenom padá s Jimem Carreym. Některé hlášky byly opravdu dobré, tedy ode mě ohodnocené záchvatem smíchu, ale ty přehrávací pasaže... ty přehrávací pasáže. Rodinné momenty cynický divák jako já využije k tomu, aby si odskočil na záchod, ale ego hlavního představitele trčící z obrazovky už nejde tak snadno ignorovat. Ale stejně musím říct, že jsem se prostě bavila. -"Paní učitelka ale říkala, že krása je uvnitř." -"To se jen tak mezi lidmi říká..." ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Slabší Jim Carrey. Film má hodně dobrý námět, bohužel zužitkovaný ne ve prospěch bezuzdné kacířské srandy, ale moralizující rodinné "zábavy" (ačkoliv je tam plno sprostých slov a narážek na sex). Nabízí se srovnání s filmem Invention of Lying Rickyho Gervaise, který je ale teda ještě o dost horší. Takže až zase budu chtít nějakou totální ujetost, tak si dám Ace Venturu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V snahe pokračovať v úspechu komédií z roku 1994 Jim po neúspechu až príliš nekorektného Cable Guya nakrútil jeho presný opak. Klamár, Klamár je síce excentrická komédia (je tu asi najviac grimás na minútu v Carreyho filmografii), ale zároveň až príliš priamočiaro rodinná a nekonfliktná. Chýbajú tu odvážnejšie okamihy a prekvapujúcejší dej. Každopádne je to skvelá séria gagov s výbornou atmosférou 90tych rokov a s Jimom Carreym na vrchole slávy. Ale kvalitou je to jeden z jeho tých slabších zárezov... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reede je dravý, úspešný advokát, ktorý to dokáže v súdnej sieni poriadne roztočiť. Rovnako dobre sa vie aj podlizovať svojim nadriadením, s vidinou skorého povýšenia. Pretvaruje sa a klame na všetky strany. Jedného dňa si to uvedomí aj jeho malý syn a v deň svojich narodením si praje, aby jeho otec aspoň 24 hodín nemohol vysloviť jedinú lož. Toto jeho želanie sa zrazu splní. "Liar, Liar" je dobrá rodinná komédia, v ktorej si hlavnú úlohu zahral Jim Carrey. *** ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Závěrečné titulky obsahují vystřižené scény. (SONY_)
  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii od 8. července do 18. října 1996. (Terva)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno