Reklama

Reklama

Interview with the Vampire

(seriál)
  • USA Anne Rice's Interview with the Vampire
Trailer
USA, (2022–2024), 13 h 58 min (Minutáž: 46–65 min)

Tvůrci:

Rolin Jones

Předloha:

Anne Rice (kniha)

Hudba:

Daniel Hart

Hrají:

Jacob Anderson, Sam Reid, Eric Bogosian, Bailey Bass, Eugenie Bondurant, Rachel Alana Handler, Cynthia LeBlanc, Elton LeBlanc, Escalante Lundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(15)

V roce 2022 žije upír Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) v Dubaji a snaží se vyprávět příběh svého života renomovanému novináři Danielu Molloyovi (Eric Bogosian). Louisův příběh, který začíná v New Orleans na počátku 20. století, sleduje jeho vztah s upírem Lestatem du Lioncourt (Sam Reid) a jejich vytvořenou rodinou, včetně nezletilé Claudie (Bailey Bass). Společně upíří rodina zažívá nesmrtelnost v New Orleans i mimo něj. Jak rozhovor pokračuje v Dubaji, Molloy objevuje pravdy v Louisově příběhu. (mikki089)

(více)

Diskuze

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Dr.Love

tak keď tebe nevadia romantickí upíri ale vyčerpanosť tématu, tak to si mal reagovať na jeho príspevok nie na môj

Dr.Love

Dr.Love (hodnocení, recenze)

ChArLeNe

V romantizaci bych až tak problém neviděl jak vidno nesmrtelné bestie si svoje "mazlíky" najdou všude at u žen či mužů hlavně že jsou "sáni" at už otvory na krku nebo jiným způsobem. Problém je extrémní vyčerpanost tématu. 

na příspěvěk reagoval ChArLeNe

Dr.Love

Dr.Love (hodnocení, recenze)

Tak originální seriál až si chci vydlabat zbytek srdce dřevěnou lžící.

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Jaeger

a Castlevaniu som tiež prestala pozerať, škoda že z Draculu urobili takú trosku

ďalší romantický upír = ďalšia neukojená žena, ach jo

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Jaeger

njn, neukojené ženy a tie ich city a vysnívané predstavy, niet nič lepšie než ukojení muži a ich brutalita, dominancia a beštiálna inteligentnosť, seriál What We Do in the Shadows som nezniesla pozerať ani päť minút

znie to, že si schopný vytvoriť lepší scenár o upíroch, prispejem ti štvrťák na rozbeh

pozrela by som si niečo fakt brutálne a brutality, dominancie, beštiálnej inteligencie a zabíjania sú schopní len ukojení muži, ako môžeme vidieť všade naokolo, a tie groupies sériových vrahov vedia, ako má vyzerať kus poriadneho ukojeného muža

na příspěvěk reagoval Dr.Love

Jaeger

Jaeger (hodnocení, recenze)

Aluminium

...nj, ale existuje velka masa ludi (ja) ktori nechcu uz riesit homosexualitu, rasismus, diskriminaciu ...chcu aspon v jednom seriali za poslednu dekadu vidiet napriklad len brutalnu zravost upirov, dominanciu a pohrdanie s vakmi plnymi krvi, bestialnych inteligentnych jedincov, ktori idu po krku jeden druhemu...a dostavame flitrovanych ziariacich upirov, homosexualnych upirov, romantickych upirov, hlupych upirov...nj, scenare pisu neukojene zeny, je to vidiet.

na příspěvěk reagoval ChArLeNe, ChArLeNe

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Myslíš, že se někdo v 80 bojí o kariéru? Ona naopak měla "koule" na to si vybírat právě takové podmínky, jaké chtěla, přes 20 let ;) S Cruisem nesouhlasila předtím, než ho viděla Lestata zahrát... no a pak se do toho výkonu zabouchla. Není o čem. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

Ako vidim, uz sa tu toho popisalo dost. Ci mi vadi cierny Louis, absolutne nie. Preco? Lebo je to tak dobre spracovane, ze sa na to neda stazovat. Vsetky temy od homosexuality, diskriminacie a rasizmu su riesene s vkusom a s impkatom, ktory nie je prvoplanovy. Louis bol vybrany bravurne, rovnako ako aj Lestat. Tiez som bola zo zaciatku skepticka, no zbytocne. Za mna dostojne spracovana predloha. A bavi ma viac ako film . 

na příspěvěk reagoval Jaeger

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

NinadeL

Úplně si to její posvěcení dovedu představit. Takový ten nenápadný nátlak. Kdyby to tak neudělala, nesouhlasila, měla by po kariéře. Vítejte ve fašisticky korektní Americe. Zvlášť po tom, co zezačátku nesouhlasila s Cruisem coby Lestatem, mi tohle vůbec nejde dohromady.

na příspěvěk reagoval NinadeL

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Jenom tak vespolek doplním, že Anne pracovala na Interview dlouhá léta, její pohled na tu látku se pořád měnil. Inspirovala se předválečnými horory, vlastní tragédií v rodině a celou ságu ukončila až v roce 2018. Takže to, co bylo zajímavé na vydání v roce 1976 se změnilo s prvním filmem, později s muzikálem a teď se seriálem. Veškeré změny řešila ona, později se synem a teď to řeší syn. Takže dnešní podoba seriálu není nějaké laciné cosi, ale dlouhý proces, který posvětila sama autorka. A její přání je nutné respektovat. Nebo to neřešit. Stará vydání vám z poličky nikdo neveme a vlhké sny s Bradem Pittem taky ne ;)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Ten Louis tam vůbec není. Jako fakt, že vůbec! Claudia mi evokuje malé cikáně, co vykrádá popelnice. Celé je to fraška. Kdy už ta posraná korektní doba (čti prznění hotového) skončí?

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

NinadeL

To som asi videl iný trailer :-D to ako prednášajú repliky je čistá katastrofa. A hlavne to kopíruje (pardón inovuje) snáď všetko čo bolo v knihe. Claudia vyzerá ako bad erotic role playing. Čisté zlo toto.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Novej trailer naprosto výbornej, ale je potřeba vědět, že všechny změny vyšly ze spolupráce s Anne a s jejím synem. Rok 1910 bude mít jinej styl, než ten konec 18. století, ale tak zvědavost sílí... 

na příspěvěk reagoval Marius

Reklama

Reklama