Reklama

Reklama

Král Šumavy: Fantom temného kraje

(seriál)
  • Česko Král Šumavy (pracovní název) (více)
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Je jaro 1948. Ještě neodezněla radost z míru, a už se Východ i Západ bojí třetí světové války. Oba světy od sebe oddělují hluboké lesy Šumavy. V kuchyni Sboru národní bezpečnosti ve Zvonkové slouží čtyřiadvacetiletý kuchtík Josef Hasil. Divoký kluk. Stihl už zažít válku v německém pracovním lágru i jako spojka mezi partyzány. Teď touží především po zábavě, dobrodružství, volnosti. To poslední, o co se zajímá, je politika. (Voyo)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (3)

Hranice (2022) (S01E01) 

Voyo vs Ondříček vs dobové drama inspirované skutečnými událostmi , sice jen první díl, ale rozjezd slušný  a velmi nadějný ( tak snad to nedopadne jako u Roubala ). Bál jsem se, že jako dobovka to bude v produkci Novy vypadat jako levná záležitost, ale zatím zbytečně, vizuál temných padesátých let na jednotku, je vidět, že režisér už jednou točil Ve stínu (2012) a mohl bych tam hledat mouchy jako že se někdy moc tlačí na pilu, nebo vysvětluje i pro ty méně informované diváky, ale mne to sedlo na 100% ()

Most (2022) (S01E02) 

Agenti STB a agentka CIS jezdí stejným autem? Jakože tím jedním? Začíná prosvítat, že to točí soukromá televize. Už jen jeden díl, ale mně se zdá, že se tam toho moc neděje. ()

Nevěsta (2022) (S01E03) 

" To mě poser ptáka" tak už vím, proč ten Hesův Hasil furt omílá tuhle pro mne naprosto iritující hlášku (která dle mne nezapadá do dobovosti, ikdyž je mi jasný, že i před sedmdesáti lety lidi mluvili sprostě) on totiž viděl konec týhle nadějný série asi už dřív. Takže moje obavy, aby i tento voyo seriál nenabral Roubalovu zatáčku byly liché, tohle je horší. Ty voye.. ()

Související novinky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

Cenu filmových fanoušků získaly Devadesátky

16.01.2023

V pondělí 16. ledna v 11 hodin dopoledne proběhla tisková konference České filmové a televizní akademie (ČFTA), během které byly mimo jiné zveřejněny nominace pro jubilejní 30. ročník předávání cen… (více)

Reklama

Reklama