Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první půlka hodně dobrá,druhá půlka přinejmenšim zvláštní a hlavně posledních cca 20 minut totální schíza...k Revolveru sem přistupoval vcelku s odstupem po všech těch negativních reakcích,tudíž sem nečekal žádné převratné dílo...nakonec sem ovšem mile překvapen,tragedie se nekonala a jelikož mám rád Ritchiho a Stathama dávám za 4 (byť trošku slabší 4) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl Jason Stathama v akci a mám z toho velmi rozporuplné pocity. Ze začátku to vypadalo minimálně na 4*, ale postupem času, se příběh nějakým zvláštním způsobem neobyčejně zamotal. Přiznávám, že jsem jsem se nějak v půlce ztratil a už jsem nenašel cestu zpět k znovupochopení. A ke konci už jsem ji vlastně ani nehledal, protože mě to nebavilo. Divný film ten Revolver.... ()

Reklama

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Ted jsem dokoukal a jsem dokonale zmatenej. Buď je ten film tak cool, že jsem ho nepochopil, nebo je tak zmatenej a já mám pocit zmatenosti správně. Na začátku to vypadá dobře. Něco ve stylu Snatch nebo Lock Stock and Two Smoking Barels. Ale pak se to celý nějak zašmodrchá, moc se mluví, člověk ztrácí jistotu kdo je kdo a celý film se bortí. Abych řekl pravdu čekal jsem něco ůplně jiného. A konec jsem vůbec nepochopil :-( Snad, když se kouknu znovu, tak mi to dojde. Ale po prvním zážitku to jen tak honem nebude. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Najväčšou chybou je očakávať od tohto filmu ďalšiu Ritchieho variáciu na svoje predošlé hity -> Zbal prachy a vypadni + Snatch. Okrem niektorých kamerových hrátok tu už nič nepripomína jeho štýl. Čierny humor ako i cynizmus sa tu takmer nevyskytuje, akčné scény sú na tom identicky a odľahčená zábava bola nahradená plnou vážnosťou a niečím, čo možno nazvať "neistou sofistikovanosťou s nádychom mystéria". Podľa toho, aký postoj k tejto sofistikovaonsti po zhliadnutí zaujmete, budete aj Revolver celkovo považovať formálne síce za výborný, ale po stráke príbehu úplne nezvládnutý film -> nafúknutú bublinu bez obsahu. Alebo práve naopak -> viac ako pútavý obal budete unesení s viavrstvového príbehu, ktorý v sebe skrýva množstvo odkazov a rôznych vysvetlení, možnými kombinácimi ako i twist pointami radiaci sa k najznámejších klasikám podobného razenia za posledné desaťročie. Priznávam, že ja osobne po prvom pozretí ešte nemám jasno i keď samoúčelné hrátky (animovaná vsuvka v štýle Kill Bill) a premrštená stopáž (aj vďaka vnútorným monológom s repetetívnosťou jeho obsahu) je imho slabinou už teraz. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se fakt rozpůlil na dvě půlky. Ta jedna půlka řiká, že to je obyčejná plečka s odporným obrazem a Stathamem s hučkou, která k němu nesedí a ta druhá mi řiká že kameraman dělá dobrý záběry a aspon něco se tam děje a není to uplná nuda. Nechám to na dvou hvězdách. Nemám čas se tu rozepisovat u filmu, na kterej zapomenu za tři dva jedna.. co? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama