Reklama

Reklama

Maya Dolittleová a její věrný pes Lucky jsou zřejmě jediní, kdo mohou prezidentovi Spojených států pomoci s potížemi, které má se svým hafanem. Kyla Prattová a Peter Coyote v hlavních rolích půvabné americké rodinné komedie.  Maya Dolittleová (Kyla Prattová) a její oddaný psí přítel Lucky se vracejí v příjemné rodinné komedii s prezidentskými proporcemi! Maya by si moc přála studovat školu pro zvěrolékaře, ale na to si bude muset ještě chvilku počkat, protože jí právě telefonoval sám prezident Spojených států (Peter Coyote). Zdá se, že pes prvního muže v zemi dělá potíže a prezident nezbytně potřebuje Mayinu pomoc. Jen ona a její věrný Lucky mohou zabránit katastrofě dřív, než přeroste ve velkou národní krizi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby za predaj DVD v USA $5,198,290 //počet predaných kusov 297,042 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jistě není třeba polemizovat o tom, že počínaje třetím dílem Dr. Dolittle je jen natahovaný film težící z prvních dvou filmů, ze kterého se filmová společnost snaží získat nějaké další zisky. Ale bez Eddieho Murphyho je zřejmé, že už to nikdy nebude mít tu kvalitu, jakou měly první dva díly. Proto je s podivem, že v tuto chvíli existuje těch dílů už pět. Trojku a pětku jsem zatím neviděl, ale na čtyřku jsem se ze zvědavosti podíval, a to především proto, že rasa kavalír king charles španěl je mi dost sympatická. Ale k mému údivu se z toho vyklubal docela solidní film, který sice neoplývá nějak extra kvalitním scénářem, ale ani to není nějaká vyložená slátanina, ze které bych měl pocit, jako by byl scénář šitý horkou jehlou. Příběh má hlavu i patu, zvířata neotravují více, než je nezbytně nutné, a občas se tu navíc objevilo i něco zábavného, například psoun stepní, který si myslel, že je svišť. Zkrátka tenhle film nepůsobí vyloženě jako kravina, naopak mě příběh dokázal docela zaujmout a až nečekaně rychle mi to uteklo. Takže tenhle film rozhodně nemám v plánu hodnotit podprůměrně, pokud mi nějaká rodinná komedie o zvířátkách sedne, tak hodnotím minimálně průměrně, a protože v tomto případě zde nevidím nic navíc, kvůli čemu bych měl hodnocení zvyšovat, tak zůstávám u toho průměru. Je to za tři hvězdy. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

O scénári tohto filmu sa asi ani nemá zmysel baviť, ale keď nemáte zrovna čas si vybehnúť do ZOO, stačí vložiť toto DVD do mechaniky a 85 minút sa dívať na rozkošné zvieratká, ale to je fakt všetko... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano chtělo se pokračovat dál a dál a dost slušně to ztratilo dost na kvalitě humor příběh už mě nebavil moc. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ak máte tento film ako podklad k niečomu inému, tak vás to druhé zaujme určite viac, maximálne by to bolo niečo podobného charakteru, tak by ste sa možno aj zbláznili. Toto rozhodne nie je normálny film, ide to do ešte väčších neznesiteľných extrémov, než predchodca, ktorý bol už tiež neznesiteľný odpad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi ani nemá smysl mluvit o zklamání, protože od tohoto snímku jsem prostě nic nečekal. Je to jen pitvání docela dobrého nápadu, který prezentoval první film, ale který byl už v tom první filmu rozmělněn. Tohle není vtipné, není to zábavné, není to zajímavé, není to prostě nijaké a ani dětem bych to raději nepouštěl. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

I tentokrát zaskakuje starší dcera za tatínka Dolittla, který se nachází na Antarktidě. Příkaz pro své služby přichází přímo shora, ano od samotného prezidenta USA. Napravit však zkaženého psa první dámy, by byl oříšek i pro samotného Dolittla a co teprve pro jeho povedenou dceru. 40% ()

popkec 

všechny recenze uživatele

Nehorázná hovadina na ktéré mě udivuje především fakt, že ji někdo vůbec pustí do distrubuce! 1*, odpad si nechávám pro ještě horší filmy ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Pokračování nudné trojky bez Eddiho to fakt není ono. Opravdu ty američani si nedjí říct, scéna se psem, který kňučí státní hymnu je fakt smrtelná, to fakt nemá obdoby.Jedna hvězda snad jen kvůli těm zvířecím hercům ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě sérii Dr. Dolittle musí sponzorovat nějaký chorobný fanoušek mluvících zvířat. Vždyť už si to na sebe ani nevydělá. Hrůza všech hrůz. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Lepší jako trojka, to každopádně, ale taky žádnej zázrak. Trapností to jen srší. Alespoň těch zvířat tam bylo víc. 20% ()

Gahan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak... zavyjanie kalumpurskej ci akej hymny... to naozaj dlho nepredycham... pred tymto momentom by to hadam vyzeralo na jednu hviezdu z lutosti, ale dana scena nekompromisne zatlkla klinec do rakvy tohto dufam coskoro zabudnuteho veldiela. Strata casu, existuje x hroznych filmov, ktore su napriek tomu o triedu vyssie... tomuto nevenujte ani tu pomerne na prvy pohlad prijatelnu stopaz. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ždímeme a ždímeme a ždímeme, i kdyby jsme měli ty zvířata doopravdy naučit mluvit. Dolittlové všech zemí spojme se......ještě nás čeká pětka a šestka a sedmička a...........:D ()

chaotic 

všechny recenze uživatele

Na hranici koukatelnosti :-( (klišovitá kaše o rozmazlené fence, které opravdu strašně moc schází, než tohle, tak capartovi raději pustím první dva díly či Lassie) ()

Reklama

Reklama