Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (421)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Platí pro všechny podobné počiny z latinskoamerické produkce: Dokonalé jazykové lekce španělštiny! Stačí mít jen televizor s možností volby zvuku. Jednoduchá slovní zásoba, která se jen pozvolna rozšiřuje, gramatické jevy, které se neustále opakují, přehledná struktura lekcí, vše zpestřené i trochou hudby. Procvičíme si zejména vazby a tematiku rodinných a mezilidských vztahů, ale dojde i na cestování, školu, kariéru, stravování, nakupování a další důležité oblasti. Tempo výuky je přizpůsobeno doslova každému, ti zkušenější mohou jednotlivé lekce i přeskakovat. Pokud nějakou propásnete, vůbec to nevadí. K probraným tématům se budete až do konce kurzu neustále vracet. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky byly něco, co jsem si svého času nechával ujít jen velmi nerad:) S počtem opakování titulní "hitovky" a růstem popularity další z věhlasných jihoamerických umělkyň ale i tenhle světlý bod pozbýval lesku. Pokud telenovely zobrazují latinoamerické pojetí romantiky, tak snad radši aby se vrátila Angelika. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako hodnotiť telenovelu? Porovnávať s konkurenciou neviem (poslednú telenovelu čo som sledoval bola blahej pamäti Manuela a to už je dobré štvrťstoročie dozadu) a v porovnaní s akýmkoľvek “normálnym” filmom či seriálom je toto neskutočný škvár vo všetkých merateľných parametroch ako sú výprava, kamera, herecké výkony či scenár. Hudba však skrýva pre filmových fajnšmekrov nemálo prekvapení, keďže okrem hitov Natalie Oreiro sa tu vo veľkom používajú hudobné motívy z hollywoodskych filmov či seriálov. Keď sme u tej Natálky tak jej živelnosť (a latexové kostýmy) sú spolu s fakt vydarenou titulnou pesničkou najväčšie klady celého seriálu. Nakoniec ale celé hodnotenie závisí na zodpovedaní otázky, či to bola zábava. Ale aj áno, hoci mne osobne by bohato stačilo keby tých epizód bola len štvrtina. Drámy v dome sa potom začali vo veľkom recyklovať a stávať sa čoraz absurdnejšími až sa to časom zmenilo na úmorné čakanie kedy si nakoniec s Facundom definitívne padnú do náručia. Na etapu svojho života s Milagros ale budem spomínať vcelku v dobrom, takže nebudem v hodnotení prehnane prísny. 4/10 ()

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

Možná to není seriál na čtyři hvězdičky, ale zatraceně, když si vzpomenu, jak u nás letěli všechny možné telenovely a já neměl šanci dostat se k televizi, tak jsem děkoval všem Bohům, o kterých jsem kdy slyšel, že mimo jiné běží Divoký anděl... Nikdy se tam nic moc nestane, o herecké výkony se stará jenom Natalia Oreiro, ale má to vtip, mluví se tam i o něčem jiném než o vztazích a celkově v porovnání s jinými telenovelami je to mistrovské dílo... ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

A na tohle jsem se tenkrát občas podíval se sestrama. To bylo asi tím dabingem. Nebo šlo o přechodné pominutí smyslu. Nicméně ze začátku to vypadalo, že se to rapidně liší od ostatních kolem poletujících telenovel, protože u těch hlavní hrdinka nenosila vytahaný lacláče, čepici kšiltem dozadu a nedržkovala na všechny lidi kolem. Je to jediná koukatelná telenovela s perfektním českým dabingem (obrovský nepoměr - většina dabérů jsou určitě lepší herci než ti, které dabují) a příjemně pošahanou Natálii Oreiro, hrdinkou mých pubertálních erotických představ (tehdy jí chtěl opravdu každý). P.S: Když se tak na to dívám po letech, to hodnocení zvednu. Je to tak trochu guilty pleasure. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)
  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)

Reklama

Reklama