Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 4

Recenze (421)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Áno áno, jsem jedna z těch, kteří v mládí neunikli nástrahám alespoň jedné telenovely..:-) Sice jsem nebyla stavěná na to, abych poctivě sledovala každý díl, ale přiznávám, že většinu této telenovely jsem zhlédla. Učarovala mě hlavně energie Natalie Oreiro, její divokost a radost ze života, a samozřejmě také láska mezi hlavními hrdiny, což je sice základ každé telenovely, ale tady fungovala obrovská chemie.. :-) ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, přestože je to telenovela, tak má něco, co ostatní telenovely nemají. Neptejte se mě ale, co to je. I já to sledoval, pravda, sice jen ob pět dílů, ale i tak. Každej pátej díl mi úplně stačil, abych byl v obraze. No a ta úvodní znělka na začátku, ta je jedna z nejlepších, jaký jsem u telenovely viděl. Víc se rozepisovat nebudu, protože bych musel začít vypočítávat to, co se mi nelíbilo a tak bych brzy skončilu odpadu nebo někde tam dole. ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Je to strašná stupidita, téměř všechny postavy od panstva rezidence až po služebnictvo se chovají naprosto nepřirozeně a imbecilně, o přehnané afektovanosti nemluvě. Oba dva z ústřední milenecké dvojice jsou magoři, kteří nevědí co chtějí a když už to vypadá, že se konečně dají dohromady, tak si to jeden z nich něčím pohnojí a na dalších 50 dílů mají od sebe odstup, aniž by byli schopni si cokoliv vysvětlit. A takhle se to opakuje stále dokola. Sponzorem zřejmě musela být nějaká farmaceutická firma vyrábějící prášky na spaní, vzhledem k tomu, že co chvíli tam někdo někoho uspí. K tomu ty naprosto zbytečné a protivně dlouhotrvající záběry z diskoték (10 minut v kuse čumět na natřásající se prdele tanečnic v minisukních a tangách, to muselo dát scénáristům náramnou fušku, nemluvě o chlípných kameramanech). Ale i přese všechna tahle negativa přiznávám, že jednou za pár let se to, s notnou dávkou sebezapření shlédnout dá, mnohé scény a hlášky jsou velmi vtipné a český dabing se též velmi vydařil. Musíte však mít možnost přeskočit nezajímavé scény, kterých v průběhu seriálu není zrovna málo. Když tyto možnosti při sledování (např. na Youtube) máte, je to na slabší 3 *, s přetrpěním diskotékových a dalších zbytečných scén a reklam v TV by to bylo na odpad. 45% ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne strašne vtipné, málo kto si vtedy Nataliu nezamiloval a vďaka tomuto seriálu sme zistili, že aj telenovely môžu byť dobré :) Pozerával som to ako malý chlapec a to bolo presne tá veková kategória pre ktorú to bolo určené. Nemôžem dať ale plný počet, pretože oveľa radšej mám Kachorru ktorá je vtipnejšia, má nečiernobiele postavy a inteligentnejší príbeh, ale to neocenia ani fanúšikovia pretože "tam neni Facundo." Anjel je ale už pomaly klasika, takže takto hodnotim :) ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

Muńeca brava je jednou z tých najlepších vecí, ktorú nám taký odpadkový žáner akým je telenovela mohol priniesť. Pripočítajme k tomu krásnu hlavnú hrdinku Milagros a charaktery, ktoré si divák dokonca mohol aj trochu zamilovať. Príbeh nebol vyložene trápne telenovelovský, ale bol doň zakomponovaný aj humorný prvok. Navyše úvodný song bol pecka. Svojho času ma to bavilo, odpad mu preto dávať isto nebudem :) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)
  • Na začiatku seriálu sa pýta Doña Angélica (Lydia Lamaison) jej slúžky Milágros (Natalia Oreiro), kedy je narodená. Ta odpovie že 27.11. a je narodená v znamení strelec. V skutočnosti sa však narodila 19.5. v znamení býka. (fandafilmov)

Reklama

Reklama