Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (31)

  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)
  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)
  • Milagros (Natalia Oreiro) je velkou fanynkou fotbalu, který často také hraje. Pro Argentinu typický fotbal má ráda i její představitelka Natalia Oreiro. (fiLLthe3DD)
  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)
  • Po více jak 10 letech od uvedení seriálu zemřela již čtveřice protagonistů. Arturo Maly zemřel 2 roky po natáčení, tedy v roce 2001 na srdeční infarkt. Norberto Díaz na konci roku 2010, Osvaldo Guidi v roce 2011 a Lydia Lamaison v únoru 2012 ve věku 97 let. (xninjax)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)
  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • Natalia Oreiro a Valeria lorca, představitelka Marty, byly dobrými přáteli i 15 let po uvedení seriálu. (xninjax)
  • Natalia Oreiro nazpívala i úvodní píseň k seriálu. Její název je "Cambio Dolor" a původně byla nazpívána jen pro telenovelu. Až když se z ní stal později hit, vydala ji protagonistka také jako samostatnou skladbu. (xninjax)
  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)
  • Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky a to proto, že má na noze u kotníku tetování, jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, tak by to nebylo vhodné, tak se to vyřešilo tím, že nosí ponožky hodně často. (cariada)
  • Seriálový kláštor bol v skutočnosti areál Inštitútu Carlosa Pellegriniho v meste Pilar. (krasomama)
  • V telenovele hosťujú argentínske celebrity Claudia Maradona (manželka Diega Maradonu) a futbalista Gabriel Batistuta. Obaja si zahrali samých seba. (krasomama)
  • Pôvodný argentínsky názov Muñeca brava znamená "nahnevaná bábika". (krasomama)
  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)
  • Na začiatku seriálu sa pýta Doña Angélica (Lydia Lamaison) jej slúžky Milágros (Natalia Oreiro), kedy je narodená. Ta odpovie že 27.11. a je narodená v znamení strelec. V skutočnosti sa však narodila 19.5. v znamení býka. (fandafilmov)
  • Od tohto roku mal každý seriál, v ktorom Natalia Oreiro stvárnila hlavnú rolu, ňou zaspievanú zvučku neskôr zostrihanú do formy videoklipu. Pieseň "Cambio dolor" bola jediná, ktorá sa ako oficiálny videoklip dostala aj do hitparád. (matthew.17)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)

Reklama

Reklama