Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (107)

j.sorensen 

všechny recenze uživatele

Začalo to! Pro fanatický uctívače sekty NetFixlu, určitě povinnost, pro normálního jedince jen ztráta času. Něco tak šíleně překombinovanýho, nesmyslnýho, naivního, kdy dvě odrostlý děti zachrání svět, to snad nemohl nikdo myslet vážně. A Japonec jako ředitel FBI? To už není ani k smíchu. Nebýt konfliktu, mohl ho možná hrát i rus :D ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Show for dads", kterejm ještě nebylo čtyřicet. Nebo třicet. Nebo tak. Typickej konzumní seriál, kterej sice žádný rekordy v inovativnosti nepřepíše, ale na těch sedmnáct hodin umí díky sympaticky zahraným postavám toho mladšího fotříka k obrazovce přikovat. Já takovýhle seriály prostě můžu. A mladej Basso ze Super 8 nehorázně dospěl, nejen jako chlap, ale jako herec. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„A PETERE, NIKOMU ANI SLOVO!…“ Jednoduchý, občas naivní, ale bez nějakejch excesů v ději nebo lobotomickýho chování postav. Prostě seriál „na pohodu“, kterýmu prospívá i to, že se děj nepřifukuje zbytečnou vatou. ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Série vznikla podle stejnojmenné knihy, kterou v roce 2019 napsal Matthew Quirk. Česky zatím nevyšla. 2.) Thx za titule „Zdeněk Huml“.  ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele

Utnuto po čtvrté epizodě, kterou bych se neváhal označit slovem (skoro) odpadová. Taková spousta nelogických momentů, ta se hned tak nevidí a proto zatím seriál ukládám k ledu. Možná se vám to stalo taky. Ze začátku něco sledujete a pak vám do toho vleze nějaký moment a vy už víte, že nemůžete dál. A to je přesně můj případ. Hodnotit zatím nebudu a pokud to někdy celé dokoukám, hodnocení doplním…….. ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat seriálová zábava! Takhle mě bavily seriály dřív! Hlavní postavy jsou hned od začátku sympatické, fandíš jim a chceš vidět, jak si konečně dají pusu. Děj má své zvraty a překvapení, ale není to v podstatě nic extra šokujícího a komplikovanýho. A nejdůležitější - je to akční oddechovka, ne depresivní drama nebo něco krutýho. Je to zábava! Podobné seriály doporučuji: Kondor, Rekrut, Bodyguard. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama