Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (11)

Noční agent (2023) 

S1:Noční agent je chytlavý hned od začátku ne jenom kvůli akci od prvních minut, ale protože nasadí divákovi brouka do hlavy. Je Peter Sutherland  někdo, komu se dá věřit? Není to tak, že on je sám krtek vzhledem ke své rodinné historii? Je všechno, co se děje jenom náhoda, a jde pouze o ochranu Rose Larkin, která byla svědkem vraždy své tety a strýce, kteří věděli, že se v Bílém domě děje něco špatného? Už jen první díl je nabušený kvalitní akcí, která vtáhne do děje od první minuty. A nemá jediné slepé místo. A dál v ději tempo vůbec nezvolňuje. Vlastně celé rozplétání minulosti spojené s přítomností je dost napínavé. A hned vás bude o to víc zajímat, co s tím vším má navic k tomu společného rodina viceprezidenta. Noční agent je velice povedený seriál, který si  druhou sérii jen týden od své premiéry právem zasloužil. 4,4/5. Celá recenze ZDE. S2: 2024 ()

Volání (2023) (S01E01) 

Prostě koukej, zda ten telefon, který nikdy nezvoní, nezačne zvonit, a dělej si během toho svou druhou práci. Dokud nezazvoní a všechno se neposere. Skvělý první díl, který má všechno, co potřebuje, aby tu hodinu udržel pozornost. Čekala jsem průměr, po pravdě řečeno, a jsem mile překvapená. Snad se to udrží  :) PS: taky jste všichni rádi, že jste vyrostli v paneláku, kde bylo všechno hnusný? Viz to největší možné spy kliše... ()

Nové volání (2023) (S01E02) 

Začátek dílu lehce drhnul, ale potom se dostaví akce a vyrovná se to. Navíc další zamotání, který funguje správným směrem. ()

Správa zoo (2023) (S01E03) 

Dost povedená akce diskem a nějak se to komplikuje s atentátem v metru, že? ()

Tajemství (2023) (S01E04) 

Ale tak tady se řeklo docela dost tajemství!  :) ()

Loutka (2023) (S01E05) 

Ladné propojení linky vyšetřování a dcery viceprezidenta. Uvidíme, jak to bude dál  :) ()

Pochopení (2023) (S01E06) 

Takhle blbě se prořeknout? Ale no tak! Ups!  :O ()

Podávat za studena (2023) (S01E07) 

Okej, dobře napínavý díl. Až takhle psycho jsem to nečekala. Takže dobrý  :) ()

Návrat (2023) (S01E08) 

To se nám ale provalili hezké věci  :O ()

Menší zlo (2023) (S01E09) 

Neb když přehrají nejlepšího hráče. Vždycky je top ten jeho výraz... ()

Otcové (2023) (S01E10) 

Od finále jsem dostala všechno, co jsem potřebovala. Akci, najetí, trochu patosu. Prostě všechno, co k tomu patří. Naprostá spokojenost  :) ()

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama