Reklama

Reklama

Kriminálka Kraj

(seriál)
Slovensko, 2022, 9 h 23 min (Minutáž: 40–52 min)

Kamera:

Nick Kollár

Hudba:

Stroon

Hrají:

Jana Kolesárová, Marián Mitaš, Adrian Jastraban, Darina Abrahámová, Jana Oľhová, Miroslav Noga, Peter Nádasdi, Judit Pecháček, Vladimír Černý (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nový kriminální seriál televize JOJ pochází z pera tvůrců mimořádně zdařilé krimisérie Za sklem a je zasazen do fiktivního oddělení krajské kriminální policie, která vyšetřuje zločiny v jedinečném regionu - na Záhorí. Přináší zajímavé případy, v nichž závažné trestné činy sice páchají obyčejní lidé, ale na jejich realizaci či zahlazení stop vynaloží mimořádnou námahu. Dvojice vyšetřovatelů tak vždy stojí proti inteligentnímu pachateli. Kriminalisté Zuzana Vicenová a Jano Tesár přitom nejsou žádní superhrdinové, ale běžní lidé se svými osobními i pracovními problémy. Stejnými, jaké mají i oběti a pachatelé zločinů, které musí vypátrat a usvědčit. Každý díl seriálu přinese nový případ, který bude vyšetřen a uzavřen. Zároveň nám dovolí nahlédnout i do soukromých životů hlavních hrdinů a jejich vztahů. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (5)

Kriminálka Kraj (2022) 

Slovenské krimi, které má první tři čtyři díly jalový, ale pak to nabere slušnou podívanou, kde je fajn potemnělá atmosféra, sympatický obsazení  a snaží se to. Ikdyž ve výsledku průměr, tak průměr který pobaví. PS: To nemohli tomu seriálu dát lepší název? ()

Strašiak (2022) (E01) 

Tak i na Slovensku zkoušejí krimi seriály a něco málo pozitiv tam i prosvítá - sympatické obsazení, možná něco málo vizuálu, ale jinak nemastné neslané. Dvě hvězdy za snahu, tak snad se to rozjede. ()

Nehoda (2022) (E02) 

Máma najde mrtvolu, syn to vyšetřuje, Kolesárová hraje americký fotbal a Nádašdi se jí snaží dostat do postele a Jastraban zapomíná mluvit slovensky .... na kriminálku docela málo. Chybí tomu atmosféra, spád, napětí , ikdyž se to snaží tak zatím marně. ()

Primátor (2022) (E04) 

Myslím, že takhle by to i mohlo fungovat jako krimi seriál... ()

Nemilovaná (2022) (E05) 

Peter Nadasdi začíná být nejzajímavější postava, jinak případ mrtvé holky celkem solidní. ()

Reklama

Reklama