Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Novinářce Magdaleně Sodomkové (Lucie Štěpánková) napíše z indonéského vězení Tomáš Toman (Jan Nedbal). Byl zadržen na útěku před českou spravedlností a tvrdí, že zločin, za který byl odsouzený k dvanácti a půl rokům vězení, nespáchal. Do vězení ho prý poslal chybný posudek soudního znalce přezdívaného Matematik zločinu. Je možné, že by se expert tentokrát přepočítal? Sodomková se do Tomanova případu noří a postupně zjišťuje, že na něm hodně věcí nesedí. Může ale věřit Tomanově verzi událostí? (Voyo)

(více)

Recenze uživatele milwaukee k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Zatím tři a půl, ale myslím, že půjdu i výš. Je to dobře rozjetý ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Jak jsem psal u prvního dílu, je čas na čtyři hvězdy. Bydžovská je hodně dobrá a státní zástupkyně si roli svině evidentně vychutnávala. Jestli při tom výkonu neměla dokonce nějakou extázi ;-) A ještě jeden kladný bod zmíním u novinářský Sodomkové. Naprosto úžasně poslala svého nadřízeného do prdele (potlesk na otevřené scéně) . U třetího dílu nejspíš nastřelím plný počet, prostor na to rozhodně bude. ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Jak už jsem říkal u dvojky, prostor na pět hvězd rozhodně byl a já se nespletl. Abych byl úplně přesný, i slzička ukápla. Bartoš se sice objevil jen v posledním dílu, ale opravdu zabodoval. On se rozjel už v Devadesátkách a tady dokazuje, že ještě neřekl poslední slovo. A nebyl sám, kdo zaslouží plný počet bodů. Je mě tak trochu zarazilo, že soudní znalec funguje dál a neděje se vůbec nic. Jo jo, jsme přece v Česku, kde parchanti vítězí a dá strašně moc práce, je aspoň někdy nakopat do ... hýždí. ()

Související novinky

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama