Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Byl jsem mile překvapen, tedy alespoň většinu filmu, neboť závěr byl hodně "klišovitý" a samozřejmě se dal očekávat už dlouho předem. Každopádně to ale byl skvělý nápad, natočit něco podobného a Mel Gibson mě úplně dostal svou exhibicí v punčochách a s nalakovanými nehty. Jak říkám, škoda té závěrečné zhruba čtvrtiny, hodnocení mohlo být i lepší. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bavila, přímo královsky, myslím, že by se určitě našlo pár gagů, který jsou opravdu k popukání. Jenže ... no jistě, je tu to jedno velký jenže (které z mého pohledu hodně snížilo kvality filmu), konec všechno takříkajíc "napraví", i hrdina se dokonce "umoudří". Takže z mého pohledu je poslední půlhodina naprosto nicneříkající a hlavně je nevýslovně nudná (hrdina zachraňuje, co se dá, a to jen, aby ukázal, jak se polepšil). No je to tím, že všechno spadne na úroveň červenoknihovného romanťáku, přitom Melu Gibsonovi evidentně tahle role pasuje na tělo a prokazuje svůj nesporný komický talent. Škoda, že scénárista(ka) se tak nechutně podřídil pravidlům "romance" a tím se zdá se i vyřádil. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Příběh muže, kterému padne do vany fén, on utrpí šok a získá schopnost slyšet to, po čem ženy touží. Výborný nápad se cení. Když si k tomu přidáme výborné humorné scénky (oblíkání punčocháčů), nějaké hlášky ("Je jí patnáct, rozumíš tomu, před pěti lety jí bylo deset!"), kvalitní herectví Mela Gibsona a Helen Huntové a nějakou tu romantiku, kvalitní odpočinková záležitost je na světě. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příspěvek na téma ženské emancipace a limitů sebestředně založeného mužství. Jemný komediální nadhled, krterý se často pohybuje na virtuózně dotvářených detailech založených na vznikajícím oboustranném milostném citu, je dotvářen i otcovsky. Cesta k srdci patnáctiletého stvoření, které má právo si o svém sobeckém otci myslet takřka vždy jen to horší, je paralelní osou, jež dotváří dospívání produkčního samce již pokročilejších středních let. Psychika postav, která se nevyhýbá i něžně romantickým gestům, je založena věrohodně a s podivnou, tak trochu pohádkovou příhodou souvisí jen velmi vzdáleně. Nevznášet se jen v sobě samém, ale naopak se dívat kolem sebe a přirozeně spatřovat v ženě blízkého, v mnoha zranitelného člověka je známkou výsostného lidství. Tím spíš, chopila-li se režie moudrá žena a do hlavních rolí se dostali Gibson a Huntová, doplnění řadou dalších pozoruhodných osobností americké Thálie. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, milá komedie - asi tak do dvou třetin filmu. Od té doby co Mel "zmoudří" (nebo zmagoří?) a začne rozdávat rozumy o tom, jaká jsem my chlapi sobecká stvoření (neřku-li hovada) neschopná naslouchat ostatním (rozuměj ženám) se mi snímek začal dost nelíbit. Bohužel se nakonec hodně projevilo že film režírovala žena. Bavil jsem se velmi dobře, ale výše zmíněná moralistní poselství si mohou tvůrkyně strčit... do kabelky a odnést si je na schůzku s partnerem do manželské poradny. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Prvý film, v ktorom sa spomína internetová stránka eBay (založená v roku 1995). (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama