Rodáci
Jiří AdamecKamera:
Kristian HynekHrají:
Jan Šťastný, Radoslav Brzobohatý, Jana Hlaváčová, Emma Černá, Stanislav Zindulka, Jaroslava Obermaierová, Antonín Navrátil, Petr Kostka, Soňa Novotná, Karel Roden, Petr Haničinec, (více)Recenze (2)
Tak už zbývá jen málo aby prezident Beneš všechny návrhy Klémy přijal, a republika se odporoučela do prdele. Tou dobou už moudřejší už odlétali posledními Dakotami na západ, poblouzněnci šli v průvodech, protože si mysleli, že bude dobře. A komančové neskrývali agresivitu, však se na převrat a převzetí moci důkladně připravovali! Z Vitáska je funkcionář a samozřejmě stále děvkař. Tahle figura je opravdu vše jiné než seriálový hrdina ke kterému divák přilne. * ()
Sákryš, vrtá mi hlavou, co se soudruhům tvůrcům seriálu honilo hlavou, když se rozhodli podělit o svou radost a dojetí z Vítězného února podělit s diváky prostřednictvím nesympatického sociopatického hlavního hrdiny, zatímco nekomunisti jsou z většiny docela sympaťáci. Ale musím uznat, že spád to mělo a z hlediska televizní práce natočeno skoro na jedničku. ()