Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Takeshi's Castle
všechny plakáty
Soutěžní / Komedie / Rodinný / Akční
Japonsko / Velká Británie, 2002, 30 min

Obsahy(1)

Tato bláznivá japonská televizní zábavná show je o tom, jak se pokaždé jiný dav Japonců snaží dobýt Takešiho hrad. Cesta k úspěchu je velice dlouhá a všechny zúčastněné čeká mnoho a mnoho překážek, které se občas, po pár dílech mění. Závěr ale vždy zůstává stejný: přímý boj s Takešim a jeho bojovníky. (ČSFD)

Recenze (72)

D1705 

všechny recenze uživatele

Japonci boli naozaj veľmi zábavychtyví a to sa preukázalo aj tu. Takeshi musel mať poriadne dobrý mozog, ale aj šialený, aby vymyslel súťažiacim také záludné prekážky ako Pinball, Domino či Kĺzačka. Slovenský aj český dabing je výborný. Ti Japonci boli v osemdesiatych rokoch fakt šialení.......................... ()

DjsVorel 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je po dlouhý době hodně jízdní záležitost. Je to tak debilní až je to vtipný. Tuhle "show" hodnotím jednoznačně celými sty procenty 100 100 100!!!! Já vím, že to může někomu připadat jako neuvěřitelná stupidita, a ona to možná stupidita je, ale takhle jsem se v životě nezasmála u televize. Tak jako u každého dílu Takešiho hradu. Kombinace Japončíků a Britské produkce je odrzbrojující. ()

Reklama

Landier 

všechny recenze uživatele

nevím, jestli je něco tak děsně hloupého, pitomého a absurdního a přitom tak vtipného ... :) ono je to vážně přitažené za vlasy, ale snad při každém spadnutí japonky v bílém úborku do čehosi hnědého (snad bahno na semeno), jsem pukal smíchy - korunu tomu všemu dodávala němčina, kterou neumím, a která tlumočila hlásky roztomilých ukřičených japonců ... prostě klasika pro každého vyšinutého :) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chápu, že japka jsou zapřísáhlí degeneráti s kladným poměrem ku sebeztrapnění. Asi následek těch nukleárních bonbonků. Ovšem nevidím důvod, proč bych (nezhulen) měl sledovat černovlasý bezkozky, an padají na ohelmatělou hlavu. Dejme tomu, že jednou se to dá vidět jako nakoukání do japonské kultůry na obědnávku slavnoj televizního průmyslu. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Už vím, proč mají asijští ostrovní degeneráti v repertoáru seppuku, harakiri, yakuzu, Yošíka a penisy velikosti křemíkového čipu, ale proč to tedy, kurvadrát, častěji nepoužívají??? A já se ptám, je to od nich nějaká Východní škodolibost, při které se jim povinně křiví očka za hrdelního smíchropotu? Nebýt mé milované Yamahy, ani bych nezaregistroval, pokud by je smetla nukleární tsunami. Tuhle se mi na ulici vzdával jeden týpek v uniformě z druhý války, fakt divní brouci :) ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama