Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Som slabý? Som, jednoznačne som. Vidím šantiť dve baby v posteli a som ochotný ísť s hodnotením vyššie. Vidím, že jedna z nich je Jordana a som ochotný vypáliť bez mihnutia oka plný počet. Akonáhle sa však hladina hormónov ukľudnila na relatívne stabilnej úrovni, uvedomujem si čo som sledoval. Samozrejme, že je to plytká romanťárna, účelove natočená škvára, či iné veselé pomenovanie braku, no moje chladné srdce jordániným očiam nie povedať nemôže. Príbeh, efekty, akcia, humor či dialógy obišli film veľkým oblúkom. Preto bol logický ťah nechať jednu kočku naháňať ďalšími štyrmi teenkami v študentskej rovnošate (mňam). Bitch slapu, ktorý bol o dosť viac sexi som dal 3*, tu musím ísť kus nižšie. ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Z touhy po něčem trošku ujetém a naprosto nenáročném jsem sáhla po tomhle filmu. Viděno někdy před 2-3 lety a dnes tedy podruhé. No, a musím říct, že jsem se fakt pobavila, některý scény a kecy v tomhle filmu jsou tak unikátně ujeté, hloupé a trapné, až je to celé vlastně velká zábava. A takhle je ten film i myšlený, na nic si totiž nehraje. Takže z původní 1* zvyšuju na 3*, mám pro tyhle ujeté věci prostě někdy slabost... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevycházím z němého úžasu. To byla kšandovina. Můžete si o mě myslet co chcete, ale já jsem se bavila. Prostě jsem jen potřebovala vypnout a tahle ujetost mi dokonale vyčistila hlavu. Písničku od Erasure A Little Respect zbožňuju. Mám na ní velmi příjemné vzpomínky. No, a teď si ji budu spojovat ještě s tímto filmem. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

HA HA HA HA HA.... to není smích štěstí ani kvůli pobavení, to je smích čistého zoufalství. Já se ptám PROČ? Proč to někdo dělá? My (diváci), a teď si troufnu mluvit i za ostatní, nemáme vůbec potřebu se dívat na nepodařený, milionkrát provařený a úplně příšerný parodie, který jsou postavený na kozatých protagonistkách v minisukních. Myslím, že inteligence velké většiny je tak vysoká, aby se tímhle nenechala oblbnout. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Hodnocení k DEBS na csfd.cz poukazuje na to, jak se zde nalezne a) dost lidé volící DS, popřípadně mající problém s homosexualitou b) lidé kteří nechápou parodie. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Tento film je příklad, jak se dělají ty pravé vtipy o buznách protkané Charliema andílkama. U tohotu filmu se máte bavit. Opusťte všechny Mendese, Finchere, Lynche a Kubricky! Teď se bavte a taky ten vtip uznejte! Zkuste to přehodnotit. Pusťte to ještě jednou. Užijte si ruské přízvuky, lesbické agentky a zbraně plný opasek. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)

Reklama

Reklama