Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Beky 

všechny recenze uživatele

...v tomto případě ačkoliv se jedná třeba o originální mezi zápletku ( vy víte o co jde, a je tak originální, až je to debilní:), se bohužel nedá říct, že film je ke koukání!!!..jde při nejmenším o mega-nudu, s žádným zajímavým příběhem a s žádným hereckým výkonem!!!..pro mě jednoznačně ,,béčková,, komedie!!!....normálně bych to nezapnul, ale hledal jsem jakejkoliv důvod, nezačít se učit!!!:)..čistých 20%!!!! ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Je to mega ptákovina o tom, jak se agentka zamiluje do zločince. Na tom není nic zvláštního, až na to že agentky jsou polonahé holčičky ve školních uniformách, s vysokými podpatky o jejichž IQ se dá silně pochybovat. Např. jedna agentka řekne druhé "kryj se!" a ona tam jde stejně jak prase na porážku. A zločincem je frajerka, která nejenom že je superpadouch, ale ještě k tomu je lesba. Takže o zábavu je postaráno. Ovšem nevím jestli to byl záměr tvůrců nebo jestli do toho nechtěně spadli. Aspoň je tu jeden vyčnívající faktor...a to je okouzlující Jordana Brewster (která je jen tak mimochodem přesně můj tip) s jejími lesbickými sklony. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Bohužel největším záporem byla ta první polovina filmu, kdy jsem se fakt nudil. Pak začli holky lezbit jak o závod a už se to o dost zlepšilo. Chtělo to, ale více lezbiček a lezbických scén. Ale jinak docela dobrý. Na Brewster i Foster se pěkně koukalo. No a vlastně taky na konci chyběla pořádná líbačka. Ale nepochybně jsem se bavil. 60% ()

wierzbowski 

všechny recenze uživatele

Neuvěritelný. Ježiš to je chujovina ... jenže ... jestli dam míň než 5***** tak budu sám před sebou vypadat jako blbec. Celou dobu jsem se u toho přiblble usmíval. Jak se objeví v záběru Jordana Brewster, jsem uplně LOST. Sara Foster je taky velice přitažlivá. Forma (hmmm tam vlastně, žádná není...) zvítězila nad obsahem. Prostě a jednoduše. Člověk pořád hledá další Forrest Gumpy, Jehňátka, Vetřelce. Každý by měl mít právo na slabou chvilku ... ta moje se jmenuje D.E.B.S. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

WTF? Neskutečná blbost a hodně velký úlet, u kterého mě navíc překvapuje to, že to točila ženská. To, že jde v podstatě o zfilmovaný vlhký sen normálního muže, bych ještě chápal, ale obalit ho tak idiotským dějem s netradiční lesbickou pointou, to už je i nad moje chápání. Nebýt herecké účasti Jordany Brewster (bez ní by to byl odpad jak vyšitej), asi bych o tuhle šílenost ani nezavadil. Bohužel se tak ale stalo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama