Reklama

Reklama

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích

  • Velká Británie Bridget Jones: The Edge of Reason (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bridget je ze vztahu s dokonalým gentlemanem Markem Darcym nadšená a stále nemůže uvěřit, že konečně našla lásku a přestala být „single“. Mark je uznalý, ohleduplný a tolerantní. Jakmile se ale na scéně objeví Markova nová asistentka Rebecca, Bridgetiny růžové obláčky, na kterých se až dosud vznášela, náhle zešednou. Stále častější záchvaty sebepodceňování začnou negativně ovlivňovat jejich vzájemnou lásku. Podlehne zoufalství a hnána „dobrými radami“ svých přátel se s Markem nečekaně rozchází. Bridget se sice trápí, ale v práci se jí daří a dostává nabídku spolupracovat s bývalým šéfem, záletným ex-přítelem Danielem. Letí s ním do Thajska natáčet reportáž. Znovu zažije spoustu komických nedorozumění a trapných chvil, které se mohou stát jenom jí. Při zpáteční cestě je na letišti obviněna z pašování drog, její šance na propuštění z vězení jsou pramalé, ale naštěstí je tu ještě Mark Darcy... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

Filmpub.cz (Petr Cífka)

"Po vší kritice nová Bridget rozhodně neaspiruje na čisté tři hvězdičky. Upřímně řečeno, pokud by šlo pouze o palce, bez váhání bych otočil prst k zemi. Ale když jsem jedničku zaokrouhlil z devadesáti procent na pět hvězdiček, budu i k nedbalé karikatuře původní divoženky velkorysý a z pásma mezi…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"S hodnocením kvalit (či nekvalit) snímku Bridget Jonesová S rozumem v koncích je to hodně problematické a v hodnocení každého jednotlivého diváka bude hrát svou roli celá řada faktorů. Tím prvním je znalost knižní předlohy, která je nepoměrně drsnější než jednička, má opět řadu výstižných postřehů…" více

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Dobrý gazda vie, že každú kravu treba dojiť pravidelne a dôkladne. Inak to nie je ani v prípade Bridget Jonesovej, a tak sme sa dočkali pokračovania megaúspešnej komédie, vyšľachtenej skrížením Macchiavelliho cynizmu s romantikou červenej knižnice. Na konci Denníka sme B. zanechali v láskyplnom…" více

RenaultRevue.cz (Radomír Kokeš)

"Jak je možné, že jindy skvělí herci se ve filmu potácejí jako mátohy (Colin Firth), odehrávají jen stokrát omletou šarži (Hugh Grant), nebo zoufale přehrávají (Renee Zellweger)? Že ze sympaticky trhlé Bridget se mohlo stát něco jako hlavní hrdinka tohoto filmu, která do posledního detailu naplňuje…"

Tiscali.cz (Michaela Klečková)

"Snímek je opět poměrně citlivě podbarven řadou známých i méně známých písní, i když ani v tomto ohledu nepředčí první díl. Také tentokrát si Bridget jednu ze skladeb falešně pobrukuje, do vtipnosti scény opilé Bridget, kvílející s magnetofonem, že už nechce být sama (All by myself) to má však…"

Tiscali.cz (Darja Nečasová)

"Film Bridget Jonesová: S rozumem v koncích působí jako celek značně roztříštěně. Jeho romantické scény nejsou příliš originální, komediální partie jsou však naproti tomu poměrně zdařilé. Patrně nejlépe si je divák užije tehdy, pokud se předem smíří s tím, že uvidí rozvernou komedii, která (kromě…"

Volny.cz (Eva Froňková)

"Všechny dějové zvraty a ostatně také menší charakterové obměny předurčila již sama spisovatelka Helen Fieldingová. A tím, že filmy poměrně věrně kopírují literární předlohu, není se čemu divit, že dvojka je jen hloupější a škaredší mladší sestrou, která se marně snaží vyrovnat té prvorozené. Sharon…"

Související novinky

Politika, skandály a romantika

Politika, skandály a romantika

15.08.2006

Poté, co si Rachel Weisz nedávno odbyla natáčení ambiciózního sci-fi dramatu Spider-Man) jednu z hlavních rolí v romantické komedii DEFINITELY, MAYBE. Bude se jednat o čtvrtý režijní počin scenáristy… (více)

Reklama

Reklama