Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl úplně náhodou. Myslel jsem si totiž, že to je původní francouzská verze. Avšak hned v první minutě filmu jsem se ušklíbl nad tím, co že to vlastně sleduju. On ještě někdo natočil film o nadupaném taxiku? A on se někdo nechal setsakramensky inspirovat původním filmem Taxi? No tak to se teda moc nevyznamenali. Jen přidali jiné herce a jinak je to to samé v bledě modrém. Ikdyž je fakt, že koukatelné to je a pár vtipných a povedených scén by se tam taky našlo. Ale pořád je to jen kopie původního francouzského filmu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně blbá předělávka celkem zábavnýho francouzskýho originálu... Takže začneme tim lepšim. Oproti originálu je tady v hlavní roli pořádná kára (Ford Crown Victoria) a né nějakej žabožroutskej pekáč (Pažout 406). Sice každej trouba ví, že tenhle 2-tunovej sedan s tuhou zadní nápravou se na nějaký zběsilý honičky po městě absolutně nehodí a nepomůžou mu v tom ani falešný sání a negerský kola, ale to je mi celkem fuck. Prostě se radši podívám na Crown Victorii, než na 406ku, kterou beztak na ulici vidim na každym rohu. Druhym plusem je to, že se ve filmu vyskytujou docela pěkný buchty, ale útrpnej pohled na Queen Latifah v hlavní roli tohle pozitivum spolehlivě vyruší. A teď ty zápory: herci, scénář, režie, hudba a vlastně úplně všechno ostatní... ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Koncept je samozrejme dobrý, nakoľko Taxi je osvedčená značka. Každopádne už v Biblii sa píše "Nepokradneš" a Amíci to majú očividne na háku, keďže dokážu prachsprosto okopírovať úspešný film, nasadiť tam debilných hercov, namodelovať katastrofálne dialógy a priživiť sa na niekom inom. Toto je podľa mňa stoka a navyše spravená aj nekvalitne. Jedinú hviezdičku dávam za božskú Gisele. Strata času toto. 25 % ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám rád srovnávání, ale tento film, který hodlá vytěžit ze slávy francouzské předlohy, si toho sám žádá...Francouzi (a mluvím tedy o prvním dílu série) vyprávěli něco lehkého, milého a vtipného se svým vlastním originálním a inteligentním přístupem. Američané to uchopili, vybrali z toho ty nejlepší scény a slepili je k sobě, čímž vynechali ty rozličné a nápadité mezihry. Je to tedy klasicky zbrklé, prvoplánově předkládané, místy až stupidní. Film bez nápadu, a to i co se výběru "herců" (no, vlastně celého týmu) týče... ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco tak strašnýho. Queen Latifah je furt stejná tlustá kráva, o kterou bych si neopřel ani lítající koště, a Jimmy Fallon je tragéd až to bolí. Ale tihle dva jsou asi nejsilnější stánkou filmu. Naprosto kokotovní scénář, kterej dost hnusně vykrádá originál, a ještě debilnější režie. Fakt nevim, proč jsem si z toho něco sliboval. No, nedokoukal jsem to celý, páč mi ten film už brnkal na nervy, ale o první hodině můžu říct, že je to snůška toho nejtrapnějšího, co můžete hledat. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama