Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Miany 

všechny recenze uživatele

Hledáte film, u kterého můžete jíst, vařit, povídat si s přáteli a mezitím si zajít do obchodu a stále u něj chápete, kam děj směřuje? Prosím, tady je. Bezprostřední nuda v nudě s nudou v kapse. // Činnosti již zmíněné jsem skutečně v průběhu stihla - a ano, uznávám, že se na film máte dívat od začátku až do konce, pokud jej hodnotíte, ale tohle patří mezi vyjímky..// ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Taxík sem, taxík tam, co já s nimi udělám. Ne a teď vážně. Ale lze vůbec tenhle film brát vážně? Na to stačí jednoduchá odpověď, nebo spíš otázka na kterou netřeba odpovědi: Dají se Američani brát vážně? V jistých ohledech určitě ne. Proč taky, když dělají takovýhle filmy. A není to problém jenom francouzského Taxika z Marseille, co si budeme povídat. Tim Story natočil naprosto debilní kopii, která si už ze začáteční scény kopíruje snad i dialogy, což mi přišlo dost ubohý. Efekty na autě jsou na počítači, samotná jízda po městě nezáživná a nejvíc mě pobuřuje fakt, že si Amíci myslí až moc věcí najednou! Pochopte už sakra, že evropský auta jsou nejlepší na světě. Lepší jak asijský, lepší jak Vaše, lepší než jakýkoliv jiný...Ty parádní Bavoráky na toho trapnýho Forda prostě nemají, to se na mě nezlobte...Sakra já se rozčílil, ale na oplátku to šlo hezky ze mě ven:) No a teď z té faktický stránky. Kouknul jsem se na to čistě ze zajímavosti. Na konci jsem byl akorát tak nasranej jako dlouho ne. Kde je ta parádní muzika z Pulp Fiction, kde je ten nadupanej Peugeot 407...asi už v prdeli, zasypali ho levný americký vehikly. --- Líbí se mi, když je na tobě jedna věc - A to je? - Já! ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Další příšernej film, který jsem měl možnost vidět o Vánocích!!...vůbec se mi nehce o tom psát!!..nezajímavé, nevtipné, málo akční...a to je dost na hovno, když se jedná o akční komedii!!!..nemyslim si , že francouzká série ( pouze 1. 2 díly ) je nějaký majstrštik, ale americké Taxi dostává ve všech směrech do kolen!!!..nejhorší jsou na filmu dialogy mezi Latifah-Fallon...máte chuť televizi roztřískat kladivem....ale když už jednou na to koukám, tak musim bejt tvrdej a nenechat se porazit šílným režisérem Timem Storym!!!..navíc máme dost dobrou telelvizi, byla by to škoda!!..v těhle případech opravdu nevim za co dávám jednu hvezdičku...za se musim opakovat, že jsou zřejmě horší filmy!!..20%!! Jednou větou: Dneska mě bolí strašně v krku a ještě píšu komentář na filmový peklo, snad ta kachna u babči mi napraví náladu!:) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel. Francouzské předloze tahle americká předělávka nesahá ani po kotníky. Počínaje přes krajně nesympatickou hlavní dvojici ve složení přiblblý policajt - tlustá taxikářka, přes dementní scénář, zakončený jak jinak než dementně, a konče vyčpělými a trapnými vtípky. Jedinými pozitivy tak zůstaly pouze slušně natočené honičky, luxusní sedmičkové BMW a v něm krásné zlodějky, které však po hříchu dostaly jen minimum prostoru. Příště tak pojedu raději autobusem. ()

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Typický američani, vezmou britský (v tomhle případě francouzský) humor a předělají ho podle svého. Takže totální katastrofa, s jedinou vtipnou hláškou, kterou níže popsal Malarkey. Ta hvězdička je za Queen Latifah, která je skvělá herečka a zároveň jediná věc, která zabraňuje, aby tento film skončil na hřbitově zapomnění a pod kolonkou odpad! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno