Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi žánru až tak neholduju a když už tak mám raději Sci-Fi spojený s hororem. Což ale není zrovna případ tohoto filmu. Ikdyž kdyby to měl člověk zažít na vlastní kůži jako ústřední dvojice v tomhle filmu tak to vlastně horor je. Zestárnout společně s tím koho miluješ je asi to po čem každej touží. Naopak probudit se vedle steré brécy(mluvím za pány)když ty seš ještě mladík v nejlepších letech. To nechceš. A právě to se stane Maxovi když jeho ženu skrouhnou o 40let. Přesněji 38let. A tak není divu, že Max vynaloží všechny svoje síly aby jí její věk zase navrátil nazpět. Tož musím uznat, že na Netflix a na němčoury to nebylo vůbec špatný. Rozjelo se to hodně slibně. Moje prvotní nadšení sice postupně začínalo pomalu opadat(pár minut bych ubral na stopáži) i tak je z toho ale pořád kousek, kterej za podívání rozhodně stojí. Hodně silný 3hvězdy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ten poster vyzerá poriadne desivo, ale našťastie som sa pri rozhodovaní, či si to pozriem neriadil ním, ale zaujímavým popisom. Takýto typ sci-fi mám celkom rád, a musím uznať, že Nemci natočili naozaj parádny projekt. Aj keď sa to svojim charakterom trochu ponášalo na In Time, tak Paradise išlo našťastie svojou cestou, ktorá bola rozhodne originálna. Aj keď čítam, že ľudia neboli so spracovaním tohto konceptu celkom spokojní, mne sa to celkovo pozdávalo a som rád, že tam tej akcie bolo relatívne málo (aj tá, čo bola, mi však išla na nervy). Celkovo Nemci uchopili tento námet kvalitne, a za mňa to bolo napokon veľmi milé prekvapenie, ktoré stojí za to vidieť. Mimochodom, je to aj na zamyslenie, či by takéto "trestanie" zločincov alebo dlžníkov bolo na mieste (keďže by to mohlo mať aj takéto dôsledky). 5* ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnocení, aspoň tedy pro mě. Na jedné straně přihlouplá zápletka, blízce příbuzná spoustě obdobných zápletek v přihlouplých popcornistických pseudo sci-fi filmech hollywoodské provenience. Až ke zvracení německy důsledná multirasovost hereckého ansámblu. Spousta moralizujících blábolů. Několik prazvláštních zvratů v myšlení i jednání ústřední dvojice, z psychologického hlediska myslím hodně nepravděpodobných. Na straně druhé ovšem slušné filmové řemeslo, příjemně temná atmosféra, několik překvapivě násilných scén (na středoproudové scífko) a taky musím ocenit nešablonovitost závěru. Skoro bych chvílemi uvažoval i o čtvrté. Ale pak si vzpomenu na scénu, ve které coby příklady velikánů jmenovali Schillera a Mozarta v jedné řadě spolu s Mandelou, a nelze. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý nápad na téma jak ještě o něco obrat ty co mají smůlu a jsou chudáci bez perspektivní budoucnosti. Opravdu zajímavá myšlenka co všechno se dá vlastně ještě zpeněžit, která však začala zcela nevinně, ale skončila jako vždy  " cestou do pekla, která bývá dlážděna dobrými úmysly". Rozhodně zajímavý německý počin i když vlastně Němci už ukázali, že saj-faj umí viz. Dark     Za mě překvapených 75% ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama