Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy z Impéria

(seriál)
  • USA Star Wars: Tales of the Empire
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pomstychtivá mladá žena a bývalý Jedi procházejí nelítostným Galaktickým impériem v různých obdobích a jejich rozdílná rozhodnutí určují jejich osudy v rychle se měnící galaxii. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Star Wars: Tales of the Empire, Animovaný sci-fi, USA 2024, 1. séria 6 častí, H: Cathy Ang, Matthew Wood, Diana Lee Inosanto, Meredith Salenger, Rya Kihlstedt, Lydia Look, Lars Mikkelsen, Xander Berkeley, Warwick Davis, Katee Sackhoff, Wing T. Chao, Jason Isaacs, Dee Bradley Baker. Steve Blum, Shelby Young, 80% ()

DarthAthiss 

všechny recenze uživatele

Docela zbytečný seriál. Největším problémem je mizerně krátká stopáž. Za takový čas nelze odvyprávět poutavý příběh, který by dostál uspokojivého konce. Navíc příběh každé postavy je vyprávěn třemi krátkými epizodami, které od sebe dělí několik let. Být to delší epizody, dobrý nápad. Tohle ovšem vede k suchosti celého seriálu, absenci nějaké jiskry. Emocionální konce epizod pak úplně nefungují, když se k nim spěje takovým způsobem, že jsou náhodné, pomalu jako celý příběh. Hodně náhodný, bezduchý seriál, na čemž trpěl i předchůdce o Jediích. Příběhy impéria, navíc vyberou docela zvláštní postavy, jejichž útržky ze života jsou zde obsaženy. Nápad dobrý, délka nedostačující, děj špatný, smysl žádný. ()

Reklama

Ahsoka 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé ako insight do života Baris a Morgan, ale ani nie som taká nadšená ako pri predchodcovi Tales of the Jedi. Rozdiel spočíva v tom, že TOTJ prednostne dopĺňal chybajúce puzzle, kdežto TOTE viac nadpája ako dopĺňa (zrejme na polepenie nepolepiteľného v budúcnosti). Najzaujímavejšia epizóda bola č.4, konečne sa bližšie stretávame s inkvizítormi, čo ma ale mrzí, že sme im venovali iba jednu epizódku. Úprimne ten prerod charakteru Baris proste nemal šťavu a Morganine tri epizódy sa dali zhrnúť aj do jednej. Neviem, prečo sa príbehy týchto dvoch postáv tak zbytočne "znásilňovali" na 6 epizód. A prečo keď došli nápady, sme proste nepridali niekoho tretieho. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Filoni je sice mnohými považován za někoho kdo do budoucna spasí Star Wars, ale tady těžce nevyužil potenciál. Příběhů které by se věnovaly čistě temné straně a nechaly trochu nahlédnout pod pokličku impéria zase tolik není a minimálně ta část s inkvizitory ukazuje že jde o divácky hodně vděčnou látku. Jenže jak už sem zmínil na začátku, potenciál dát divákům trochu něco jiného tu zůstal po hříchu nevyužit a kraťoučká stopáž jednotlivých epizod to jen podtrhuje…60% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době Star Wars content, který jsem byl schopný shlédnout, což vzhledem ke stavu Lucasfilmu je celkem úspěch. Grievous potěšil, že jeho vyobrazení je na úrovni 2003, Morgan Elsabeth je podobný problém jako Black Widow bylo by hezké kdyby její příběh byl vyprávěn pár let zpátky, ale užil jsem. Baris Ofee a ukázka jejího pádu a vzestupu bylo též nádherné a Jason Isaac zpátky v roli inkvizitora pomůže zapomenout na tu sračku z Kenobiho. Solidní tím, že to je zkratkovité tak to má ale výhodu, že to pomůže událostem narozdíl od Bad Batch odehrát se přirozeně napříč roky a animace byla vynikající. Celkově Star Wars paradoxně nejlépe funguje, když jde plně do temnoty a to se tady ukázalo. ()

Reklama

Reklama