Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boh už má celého ľudského pokolenia plné zuby, a tak sa rozhodne zoslať na svet novú potopu. Anjeli ho prehovoria, aby dal ľuďom poslednú šancu - ak sa dvaja typickí zástupcovia ľudského rodu dokážu zbaviť svojich hriechov a nedostatkov, koniec sveta sa odloží na neurčito. Ťažkú úlohu majú splniť neúspešný vynálezca Zack (JOHN TRAVOLTA) a banková úradníčka Debbie (OLIVIA NEWTON-JOHN), ktorých spojil zločin... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

blackrain 

všechny recenze uživatele

John Travolta a Olivia Newton-John opět spolu a zase tvoří zamilovaný pár. Olivia se postarala i o hudební doprovod. Její písničky proplouvaly celým filmem. Všemocný Bůh se rozhodl zničit svět a začít úplně znovu. Byl znechucen chováním lidí, ale byl spravedlivý. Dal lidem ještě jednu šanci, aby se mohli zachránit. A tou šancí byli dva mladí lidé. Vlastně za ně všechno vyřešila láska, láska je mocná čarodějka a přemůže všechny komplikace. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie maj vždy jeden velký problém. A to takový, že buď jsou romantické a nebo komediální. Pomádový pár J. Travolta a ta roztomilá vysoko zpívající blondýnka O. Newton-Johnová se v této na první pohled béčkoidní komedii pokusili tyhle dva aspekty skloubit. No a v závěru samotném se jim to skoro celkem i podařilo. Bůh, jakožto instance nejvyššího soudu je asi pěkný hazardér, když si rád vsadí na lidskost lidského pokolení. Ovšem námět leckdy různě přeplácávaný a předělávaný se tady celkem uchytil. Na svou dobu pro některé docela dobrá podívaná, navíc šibalsky ulítlý Oliver Reed v roli pána temnot. V první části snadno čitelný, v druhé přeromantizovaný a v té třetí místy i mírně povedený děj dává vzpomenout časům, kdy Travolta nešlapal z bláta do louže a ještě se na jeho herectví dalo dívat (čímž vůbec nenarážim na Bojiště: Země). Pokud tedy dáváte přednost nenáročné a nepříliš originální podívané, pak je Nebeský pár stvořený právě pro vás. Ale fakt, takhle ještě nevoní láska, takhle smrdí průměr :o) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarená komédia s pomádovskými hviezdami. Ono to ale nieje zase až tak komédia, skôr taká pekná romantická prehliadka. John Travolta bol v osemdesiatkách štramák a Olivia Newton-John sexi kosť. Táto dvojka akoby sa naozaj našla a pristane im to spolu. Atmosféra 80tych rokov je neuveriteľná. Až človek cíti ten pokoj vo svete a bezstarostný život. Hudba vás na stoličke povykrúca. Bohužiaľ scenár je deravý a nudný, nemáte motiváciu dopozerať až do konca, pokiaľ vás hlavné postavy neokúzlili. Každopádne ak túžte po romantike, prípadne ste maniaci do Pomády, tak by bol hriech tomuto nedať šancu a nestráviť sobotný večer s popcornom v ruke. Prípadne ak chcete dokonca pozerať nejakú snímku v spoločnosti partnera, tak ešte lepšie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Podpriemerna komedia, ktora nie je ani prilis vtipna a ani romanticka linia za vela nestoji. Olivia Newton-John sa mi nikdy nepacila a samotny Travolta to uz nezachrani. Zasluzeny prepadak. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl Holly: Nic není horší než filmy s Olivii Newton-John. Klišovitý a nezábavný film, kde zaujme jen ještě mladý Travolta. ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky asi jen pro sexy Johna Travoltu a pro krásnou Olivii. Opravdu jim to tam sluší :) A celkem zajímavý nápad... ale výsledek je podprůměrný. ()

carly 

všechny recenze uživatele

jedna hviezdička je za Johnnyho a jedna za Oliviu. nápad to bol dobrý, ale to spracovanie. ja vydržím veľa, ale toto dielo som schopná pozerať len bez zvuku. ale aý tak veľmi to nevadí. veď na Johnnyho a Oliviu sa tak krásne pozerá. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná komedie, ve které se znovu sešli hvězdy Pomády, aby si zahráli v romantické komedii o souboji dobra a zla, o Boží vůli opět poslat na zem potopu kvůli zahubení všech lidí a hlavně o vztahu dvou mladých lidí, kteří se musí jeden pro druhého obětovat. Není to žádné super dílo, ale potěší všechny, kdo mají rádi filmy o zamilovaných. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie, na kterou se však díky svižnému tempu, krátké stopáži a také slušným výkonům Travolty a Olivie Newton-John dá kouknout. Slabé 3*. ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1984 : NOMINÁCIE (4) : Najhorší film, Najhorší herec - John Travolta (spolunominácia za viacero filmov), Najhoršia herečka - Olivia Newton-John, Najhoršia réžia - John Herzfeld. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia 80-tych rokov s Travoltom, ktorý ešte bol niekde úplne inde než je teraz a s Oliviou Newton-John, idolom všetkých teenagerov, ktorá však pôsobí dosť zvädnute (kde je také Xanadu, alebo Grease). Spievať a tancovať sa tu nebude, takže vypichnime aspoň stupídny dej, ktorý spoľahlivejšie otrávi než fosgén. ()

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s mravním poučením a dobrým koncem, navíc se známými herci a 80. léta navrch, příjemné pokoukání. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

I přes čtyři nominace na zlatou malinu to nebylo vůbec špatné. Vtipné, romantické a zcela nesmyslné. Prostě typická oddychovka. Celkově 60% ()

Reklama

Reklama