Reklama

Reklama

Sbohem Kryštůfku Robine

  • Velká Británie Goodbye Christopher Robin (více)
Trailer 1

Půvabný a dojemný snímek, který natočil režisér Simon Curtis a scenáristé Frank Cottrell Boyce a Simon Vaughan, přináší vzácný pohled na vztah milovaného dětského autora A. A. Milnea (Domhnall Gleeson) a jeho syna Christophera Robina (Will Tilston). Na konci první světové války se Milne nechal inspirovat hračkami, s nimiž si hrával jeho syn, aby stvořil kouzelný svět Medvídka Pú — který mu zajistil okamžitou a neutuchající slávu. Mezinárodní úspěch knih ale nepřinesl příliš štěstí jejich autorovi, jeho synovi ani manželce Daphne (Margot Robbie). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Najprv som videla film Christopher Robin (2018) a az potom tento. Odporucala by som to opacne. Kym tento film sa venuje malemu Christopherovi, tamten je uz o dospelom Christopherovi. Hra tu mily chlapcek s jamkami na lickach, takym bonusom je Margot Robbie, ale pre mna je to skor priemerny film. Z dospelych postav najsympatickejsia nanny. 60%. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně krásný příběh. Respektive natolik zajímavý, že je v něm všechno. Jak štěstí, tak zlo. Nicméně mě nejvíc zaujal Domhnall Gleeson jelikož je to tak rozporuplná osoba, že jsem ho chvíli nesnášela a chvíli jsem ho měla ráda. Nevím, ale podle mě se tady převedl dokonce více než ve Star Wars. A Margot Robbie byla za krásnou třešničku na dortu, jako vždy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A. A. Milne byl zajímavou osobností a zanechal po sobě dílo, které přetrvá generace, a to asi nejspíš proto, že je to tak jiné a tak zvláštní. Snímek "Goodbye Christopher Robin" dává zajímavý vhled do toho, jak umělecké dílo může vzniknout a jak ovlivní život jeho tvůrce a jeho blízkých. Herecky velmi dobré. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mal som skvelé detstvo. Dospievanie však už bolo podstatne horšie.“ Aby bolo jasné – ten film je dobrý. Má kvalitné herecké výkony (až na chlapca, ktorý je možno až príliš rozprávkovo dokonalý) a po vizuálnej stránke je na niektorých miestach veľmi pekný. Viaceré scény s traumatizovaným otcom sú silné a zaujímavo zahratá je i matka v podaní obecne obľúbenej, mne však nie príliš sympatickej Margot Robbie. Na strane druhej tomu chýbajú vyložene nezabudnuteľné pasáže, je to dlhé a proste ma to nestrhlo, nechytilo. Najkrajší vzťah chlapec nakoniec mal k svojej pestúnke, ktorej herecká predstaviteľka je fajn, ale na to, aká dôležitá v jeho živote bola, má vcelku málo príležitostí dokázať to priamo v praxi. Tak neviem no. Som troška zmätený. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Doba i okolnosti nepřály vzniku tak kouzelného příběhu, ale jeden malý snílek byl proti. Partička ze Stokorcového lesa tady hraje pouze druhé housle. Film zobrazuje hlavně strasti, které přinesl celosvětový úspěch Medvídka Pú pro autora i jeho syna. Milne rozhodně nebyl otcem roku, o jeho manželce raději ani nemluvím, ale Kryštůfkovu chůvu nejde nemilovat. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Film se nesměl promítat v Číně kvůli údajné podobě medvídka Pú s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. (raininface)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. září 2017 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v Anglii ve Východním Sussexu a u jezera Big Bear v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama