Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Swayze hraje muže, který udrží pořádek i v nejdivočejším nočním klubu. Právě díky němu se zanedbaný podnik v malém městečku na Missouri promění ve vyhledávanou diskotéku, kde nikdo nemá strach. Přináší mu to i nepřátele. Chtějí si s ním vyřídit účty nejtvrdším způsobem. Když se jim to nedaří, spojí se s brutálním mafiánem, který ovládá celé okolí. Najednou proti sobě má mladíka, který se odmítá podřídit, i když cítí jasně hrozbu smrti. Road House přesvědčí příznivce Patricka Swayzeho, že je stejně skvělý karatista jako tanečník. Svědčí o tom nejenom divácký úspěch Harringtonova filmu, ale i další role Swayzeho v kriminálních filmech jako Break Point (Bod zlomu). (MGM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

movie 

všechny recenze uživatele

Super orgasmická jízda v nejlepším produkčním stylu Joela Silvera. V roli hlavního poskoka místního mafiosa Marshall R. Teague, který neváhá tlouct Patricka Swayzeho jak žito a k tomu dodat "Chlápky jako tebe sem šukal ve vězení." Nejlepší na ROAD HOUSE je ovšem jeho dávkování. Po první hodině Swayze malinko omrzí, což nevadí - na scénu nastupuje reklama na sex Sam Elliott a film tak nabírá druhý dech. Doporučuju! Proč mi tohle tolik let unikalo? Jedním ze scénáristů ROAD HOUSE je David Lee Henry, chlápek, který nechal Charlese Bronsona v ZLOČINECH MUŽŮ ukroutit penis jednomu z vedlejších záporáků. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenějsí film od Patrika. Perfektně působíci atmoška 80s včele s pořádným rokecem slepého Jeffa ( RIP ) Pokaždé se moc těším, až si to pustím a pokochám se milou doktorkou Kelly Lynch. Všichni záporáci jsou numero uno, hlavně ten Jimmy, neboli cvičená opička. Sam Elliot byl frajer, jen škoda že mu vyšla špatná strana mince. Rád bych si sáhl na kozy od nějaké pecky ve slavném Double Deuce baru ! ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Bar fighting forever!!!! Tak tohle snad ani není možný. Můžu říct, že už dlouhý léta jsem neviděl větší ptákovinu, u který bych se tak pobavil, že by mi zůstal úsměv na rtu ještě dlouhý hodiny po skončení. Nařachlej Patrick Swayze v úloze chladnokrevnýho, drsnýho šéfa ostrahy baru, kterej je nejenom totální profík, mentor, ovládá snad 10 bojovejch umění a šije si sám několikacentimetrový tržný rány bez pípnutí, ale taky balí ženský lusknutím prstu, bojuje s mafiány a u toho stíhá hlásit jako kdyby to byl snad bratr Joea Hallenbecka. Tohle jsem ještě neviděl!!!! Road house si musí oblíbit každej člověk bez výjimky, protože, i když to nemá žádnou kostru nebo nedejbože smysluplnej příběh, tak - jak už jsem psal - Patrick je tady tak boží, že si fanda čehokoli musí přijít na svý. A když do toho připočteme Sama Elliota a slepýho kytaristu, máme dokonalej (spíš nechtěně dokonalej) film. Jinak bych rád napsal, že o tomhle velebijáku jsem se dozvěděl ze seriálu Family guy, kde tenhle film stylově a bez okolků parodoval Peter Griffin. Tady je menší ochutnávka http://www.youtube.com/watch?v=nDURfLc9u0g :) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Charismatický tvrďák a rváč za dobro Patricku Swayzemu sedí, film okamžitě vtáhne jeho postavou. A jednoduchost příběhu je pouze jeho výhodou - kvalitní osmdesátkové oddechovky vždy potěší úpřimnou přímočarostí. Stejně charismatu vnáší do filmu borec Sam Elliott, vyrovnávajíc síly proti bandě padouchů. Ben Gazzara jako hlavní mafián připomíná, že nejhorší filmový záporák fungoval vždy nejlépe s tváří hodného strejdy. Na vyčínání zloduchů a chlapské mlátičky bohatý film, podstatně důstojnější než přihlouplé béčka s Chuckem Norrisem. Jen škoda toho naivního vyvrcholení, a že se skrze karate motivy snaží dělat do Van Dammeho a spol. Neměl to zapotřebí. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Neodolatelně buranská mlátička, která má svoje osmdesátkové kouzlo a nejen proto se stala v jistých kruzích bezmála klasikou. Klasikou, která je tupoučká a ostrá jako ti redneck hoši na baru, jimž se často splašej kladiva. Rád tenhle film sem tam někde zahlídnu - už jen proto, že patřil mezi kousky, které za našeho dětství řádily na poli kolujících VHS. ()

Galerie (122)

Zajímavosti (17)

  • Když se Dalton (Patrick Swayze) v Double Deuce poprvé staví na své obvyklé místo v rohu baru, můžeme na dřevěném sloupku za ním vidět vyřezaný nápis „Buddy's Corner“ („Buddyho roh“), což je odkaz na Swayzeho civilní přezdívku Buddy. (ledzepfan)
  • V malé roli ve scéně z baru se objevuje virtuózní bluesový kytarista a zpěvák Jeff Healey. (ČSFD)
  • Auta, kterými jezdí James Dalton (Patrick Swayze), jsou Buick Riviera 1965 a Mercedes-Benz 560 SEC. (kostak)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Sequely od Sony

Sequely od Sony

13.07.2005

V Sony Pictures sa pomaly trhá neveľké vrece, z ktorého sa na nás v najbližších rokoch vysypú hneď tri pokračovania k známym filmom. Začnime najmenej zaujímavým - ROAD HOUSE 2: LAST CALL, ktorý bude… (více)

Reklama

Reklama