Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdybyste měli šanci prožít svůj život znovu, chtěli byste ho změnit? Peggy Sue Kelcherová (Kathleen Turnerová) tu šanci dostala. Měla dvě děti, právě se rozváděla, ale pak se náhle vrátila zpět časem o 25 let nazpět, na svou střední školu. Teď pro sebe může vytvořit novou, lepší budoucnost - ale touží po ní vůbec? Peggy Sue se vdává je fantastická komedie, která Vám poskytne námět k přemýšlení o “silách osudu“... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (75)

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediná výraznejšia vec bola Cageovo háro na hlave, po celý čas som premýšľal, či je jeho vlastné alebo len nejaký príčesok... Dejová linka iba priemerná, bez prekvapení a nudnejšie podaná. Možnosti cestovania v čase v súvislosti s jednotlivými postavami sa tu ani zďaleka nevyužili. Slabší priemer. 55/100 ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILERY. Ty jo, tak já nevím, jsem to asi celý nějak nepochopila. Prostě borec chce udusit hlavní hrdinku polštářem (což značí, že bude asi úplnej psychopat), ale ona na konci zjistí, že je to vlastně její životní láska, the end? What? A lidi to potom hodnotí jako pohodový, romantický, odpočinkový feel good movie? To je vaším životním snem mít za partnera násilnickýho psychouše? Tak proti gustu, že jo... Za mě je to teda hooooodně ujetý, scéna s polštářem je jak vystřižená z jinýho filmu a z hlavy už jsem jí až do konce nedostala... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od vsetkych tych miestnych prechytralych tlchub a filmovych ynteleguanov, ktori tvrdia, ze "Coppola ma na konte daleko lepsie kusky", a podobne pseudoynteleguanske blaboly, si myslim, ze ide o kvalitny film. Kvalitna rezia zaistuje filmu pohodovu sledovanost, tempo sice nie je strhujuce, ale stale sa nieco deje, kulisy su na urovni a herci ako Jim Carrey , Kathleen Turner slapu naplno a Peggy sue Got married je krasnym prikladom toho, ze Nicolas Cage mal kedysi kvalitne filmy : 75 % ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Něco jako Návrat do budoucnosti, se stejně dobře navozenou atmosférou středních škol v období 60. let, akorát v romantičtějším balení. Kathleen Turner tady hraje velmi mile, Nicolas Cage mi tu přišel s blond účesem ala Elvis taky hustej (i když vypadá jak gay) a Jim Carrey též hyper. Prostě super pohodičková fantazy komedie. Coppola opět uspěl. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Peggy Sue (Kathleen Turnerová) jde na setkání maturantů po 25 letech. Je velice překvapená, že její spolužáci se mají skvěle, když její manželství s Charliem (Nicolas Cage) se rozpadlo. Při vyhlašování krále a královny plesu (tradice), Peggy Sue omdlí. Probere se zpátky v roce 1960, jako studentka s touhou změnit svůj život... Sice hlavní roli tu měla Kahtleen Turnerová, ale s přehledem ji přehrává Nicholas Cage. Jako sedmnáctiletej "spratek" je dokonalej. V menších rolích se zde ukazují i např. Helen Huntová nebo Jim Carrey.. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (13)

  • Z Nicolase Cage a Jima Carreyho se při natáčení stali velmi blízcí přátelé. (Edgerton)
  • Nicola Cage málem roli nedostal, protože Francis Ford Coppola nenáviděl jeho hlas. Nakonec se však ve filmu objevil. (Terva)

Reklama

Reklama