Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

kinej 

všechny recenze uživatele

Další klasika 80. let, která už dnes nemá co nabídnout. Critters nefunguje jako horor, ani jako komedie a už vůbec ne coby triková podívaná. K tomu přizvukuje ta nejosmdesátkovější myslitelná hudba, co může být, což film také zrovna nepodrží. Některé filmy by se možná měly do deseti let od natočení tak nějak vypařit, zmizet, aby lidem zůstaly jen nostalgií prodchnuté vzpomínky. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Čekal jsem typickou béčkovou hororovou komedii, u které se pobavím. Čekal jsem oddechovou zábavnou jízdu ve stylu Chvění. Jenže nic z toho jsem nedostal. Zajímavý nápad, který dle mého názoru nebyl tak úplně využit. Humoru k zasmání tu mnoho nebylo. Z postav mimozemských lovců v našem světě se dalo vytřískat tolik vtipných situací, jenže scénáristé si s tím vůbec neporadili. Aspoň že hlavní postavy byly sympatické. V komentářích spousta uživatelů píše, jací jsou Critters hláškaři. No nevím, možná to ostatní berou všeobecně za celou sérii, ale vždyť v tomto filmu byly jen 3 krátké scény, kde něco "řekli" (je ale pravda, že to byly nejzábavnější momenty, stejně jako jejich "němé" scény - petarda, záchod,...). Napínavá atmosféra se chvílemi našla, ale v závěru už film sklouzával k nechtěné hlouposti... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zhruba desítce Critterům, malým všežravým potvorám připomínající velkohubé ježky, se podaří uprchnout z daleké vězeňské planety. Po dopadu na Zemi narazí tyhle malé svině na farmu rodiny Brownových, která znamená lákavou hostinu. Ještěže je tu malý Brad a jeho bláznivý kámoš Charlie... Tvůrci dnes už kultovního snímku zde obratně propojili několik žánrů (komedie, sci-fi a horor) a slavili tím nečekaný úspěch. Potvory s ostrými zuby se divákům zalíbily natolik, že vznikly další tři sequely se sestupnou tendencí, z nichž pouze dvojka překonala originál. Jako harant jsem na těchto filmech ulítával, dneska se už "jenom" skvěle bavím: "Mají zbraně!" - "No a...?" Prááásk!!! ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Filmy podobného ražení se hodnotí zatraceně těžko. Je to kravina, je to bolestivé, ale zároveň nenudí a dá se o nich poměrně dlouho kecat. Díky dialogům mezi potvorami jsem se přemluvil ke třem hvězdám. Doufám, že příští díl je čistě jen Critteří talkshow. Poté rád udělím plný počet. Blbost, po dvou dnech jsem zapomněl, že jsem nějaké Critters viděl. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Stále veľmi zábavná, nostalgická 80s klasika, ktorá veľmi obratne kráča medzi komédiou a hororom, navrch pridáva perfektné prostredie malého mestečka a farmy, sympatické postavy a plné hrste 80s atmošky. Critters sú perfektne rozpohybovaný, bez jediného CGI efektu a tých cca 80 minút stále utečie ako voda. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (15)

  • Okrem spomínaných 2 ľudí si vyčíňanie malých žravých príšer odniesla už len krava a zopár sliepok. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama