Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

tron 

všechny recenze uživatele

„Mali na sebe šaty ako keby boli z Los Angeles.“ Keďže je to film môjho detstva, ktorý som videl na VHS a neskôr o polnoci na Nove, tak za nostalgiu musím bez debaty dať 4*. Johnny Steele, laserové zbrane, nekonečná pažravosť atď. Keďže séria Kriteri známa skôr ako komediálne ladený sci-fi horor, jednotka od Stephena Hereka niektorých divákov prekvapí svojou nekompromisnosťou a vážnosťou. Z postavy Charlieho dokonca zavanie pocit ťaživej sociálnej americkej situácie. Ehm, vlastne aj trojka a štvorka sú skoro bez humoru, takže fakt neviem, prečo to niektorí berú ako komediálnu sériu. Pekná výprava rozľahlej farmy ďaleko od zaspatého mestečka (v hororoch zbožňujem atmosféru amerického poľnohospodárstva), kravy, jedna veľmi dlhá a mimoriadne nepokojná noc, rodina Brownovcov, dvojica intergalaktických zabijakov a oni. Kriteri. Pažravé ježovité gule, ktoré sa v prípade núdze a potreby odkážu spojiť do jednej gigantickej a zvalcovať ňou všetko, čo im príde do cesty. Na svoj biedny rozpočet 2 milióny dolárov to zarobilo temer behom otváracieho víkendu, takže nečudo, že sequel priletel behom dvoch rokov. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

na tento film som sa dosť tešil, kedy si ho konečne pozriem a doženiem tento závažný rest... ale bol som patrične sklamaný... príšerky, aj keď ich je tu málo a nejak extra sa nečinia (teda - na môj vkus a očakávanie) sú síce pekne zlato-desivé a desivo-zlaté, ale inak je to hrozne nevyvážené, mám pocit, že režisér, herci, skladateľ aj herci neparticipovsali na úplne rovnakom filme a tá nekonzistencia vyplýva z ich odlišných predstáv, ktoré sa nepodarilo napokon zladiť do úplného konca... premrhaný jasný béčkový potenciál, gremlinsom to nesiaha ani po kotníky... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vesmírná nenažranost v podobě chlupatých koulí dorazila do amerického zapadákova. V patách jim jsou dva lovci odměn, kteří se dokážou objevit vždy v pravou chvíli. Critters jsou skvělou hororovou komedií. Oba filmové žánry se krásně propojují a doplňují. Když jde do tuhého, vstoupí do děje něco vtipného. Nenudila jsem se ani na malou chvíli a bavila jsem se až do samotného závěru. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to jsem se zas napálil. Ze začátku to vypadalo jak pořádný kůl béčko, avšak v zápětí se z toho vyvinula nějaká smišenost mezi rádoby "hororem" a """"komedií""""? O malejch škudcich z vesmíru, který začnou dělat bordel v baráku jedny buranský rodince..v zápětí tohohle incidentu dorazí dva deratizatoři z vesmíru, kteří se snaží škůdce zničit. Nevinnej paskvil, kterej končí jak pořad Vítejte doma s Tájem Peningtnem. Kdyby mi bylo pět možná by mě trochu bavilo, ale critters jsou prostě až skoro neškodný, jenom delaj bordel a žerou krávy a plyšaky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V mém dětství hrály jeden čas Krytrsky hodně důležitou roli. Všichni jsme to viděli, všichni jsme se smáli. -"Mají zbraně." -"No a co." -"Do prdele." Nostalgie funguje, trošku to zestárlo a samozřejmě se nejedná o zase až tak dobrý film. Kdysi nám to stačilo a když jsem to viděl poprvé tak jsem se i trošku bál. 80% ()

Galerie (90)

Zajímavosti (15)

  • Helen Brown (Dee Wallace) pustí tanier na zem, ktorý sa následne rozbije, a uteká k oknu. Keď sa vráti, črepy sú už na pulte. (beso74)
  • Okrem spomínaných 2 ľudí si vyčíňanie malých žravých príšer odniesla už len krava a zopár sliepok. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama