Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Znehodnotiť tak perfektný scenár a predlohu? To snáď nie je ani možné! Teda je... Tento film dokazuje, že je to predsa len možné. Otázka znie, Prečo? Veď rok predtým zožal obrovský úspech Cruel Intentions - a tam už veru nebolo poriadne ani čo zlepšovať. Oproti tomu bola táto "dvojka" neskutočná fraška. Samozrejme ten skvelý Sebastianov ironický prejav nezmizol ani v tomto. Ale v porovnaní s Ryanom Phillippem, tomuto predstaviteľovi Sebastiana (Robin Dunne) tá rola vôbec nesadla, resp. ju zahral naozaj mizerne. Celkovo som od tohto filmu nečakal žiadne divy, ale že to bude až takáto skaza? No ďakujem pekne... Vysoký podpriemer hraničiaci s odpadom! ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

zatraceně pohledné, vilné mladé dívky ve školních uniformách .. moc hezký pohled, ale hodnotit to jako film? - já to beru spíše, jakože to je natočeno jen pro takové malé potěšení našich zrakových orgánů .. ty odrostlý a věkem sešlý členky csfd mohou jen tiše závidět a hanět .. my co máme pochopení a umíme ocenit krásu, se alespoň na chvilku zasníme a usmějeme .. víc stejně udělat nemůžeme … ()

Reklama

cityman 

všechny recenze uživatele

Dvojka se asi nemůže rovnat s jedničkou ani v rozpočtu, ani v kvalitě hereckého obsazení. Nicméně co se příběhu a hlavně závěrečného rozuzlení týče není na tom zas až tak zle. Když vezmeme v potaz, že film byl točen s tím že půjde rovnou na video, tak se jedná o poměrně dobře odvedenou práci na kterou se dá koukat a nenudit se! ()

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie.. Nevedela som či mám plakať alebo vracať..Toto má predchádzať Veľmi nebezpečným známostiam? TOTO?!? Jediné, čo bolo na tomto vývarku Cruel Intentions dobré, je hudobný podmaz, no aj ten bol z jednotky.. Herecké výkony.. strašné.. Sebastian mi pripomínal zmoknuté kura.. Oceňujem akurát tak Amy Adams, ktorá sa aspoň trochu snažila zahrať Kathryn.. ale úroveň Sarah Michelle Gellar nemala ani zďaleka.. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Spíše to na mě působilo jako jeden dvojdíl Dawsonova světa, o co víc, že hlavní představitel byl podobný postavě jménem Pacey z Dawson's creek... Špatný ale je, že ten Dawson byl možná někdy i zajímavější... Tady mi byla děsně nesympatická herečka, která ztvárňovala nevlastní sestru (možná to tak ale mělo bejt?). Hlavní "hrdina" vypadal jako trubka (opravdu by ho nějaká chtěla?). Celý mi to přišlo neuvěřitelný... a vlastně o ničem, když o tom teď přemejšlím. To se nedá ani srovnávat s bohatýma dítkama typu Dylan a Brandon z Beverly Hills :) Tihle byli ještě o pár tříd vejš!:-D Film o puberťácích pro puberťáky? Nevím, nevím, pro mě to byl nedělní film pro nudný večer. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama