Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To iste ako prvy diel len to nevyzeralo tak dobre a tak to clovek proste nezozerie. Herci horsi, dialogy horsie, hudba fakt otrasna. Jedine co prekonalo uz tak dost trapnu jednotku bol zaver. Nastastie sme sa nedockali srdcervuceho zaveru ale nahradil ho viac realny a tym padom pre tento druh filmu atypicky koniec. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

zatraceně pohledné, vilné mladé dívky ve školních uniformách .. moc hezký pohled, ale hodnotit to jako film? - já to beru spíše, jakože to je natočeno jen pro takové malé potěšení našich zrakových orgánů .. ty odrostlý a věkem sešlý členky csfd mohou jen tiše závidět a hanět .. my co máme pochopení a umíme ocenit krásu, se alespoň na chvilku zasníme a usmějeme .. víc stejně udělat nemůžeme … ()

Reklama

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Na podruhé "nastavovaná kaše" je zřídkakdy dobrým tahem. V tomto případě jde o hodně zbabraný sequel prvního dílu. Režíruje ho sice ten samý člověk, ale chyba lávky. Obsazení herci jsou tragédi, chápu, že původní duo Kathryn x Sebastian se do tohoto jakože flashbacku nehodlali vrátit, ale tento výběr snímek degraduje ještě níže. K tomu navíc pervérzní jádro, které tu převládá, slabý námět a Voilà.. máme tady trapný film na zbytečný čas. ()

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie.. Nevedela som či mám plakať alebo vracať..Toto má predchádzať Veľmi nebezpečným známostiam? TOTO?!? Jediné, čo bolo na tomto vývarku Cruel Intentions dobré, je hudobný podmaz, no aj ten bol z jednotky.. Herecké výkony.. strašné.. Sebastian mi pripomínal zmoknuté kura.. Oceňujem akurát tak Amy Adams, ktorá sa aspoň trochu snažila zahrať Kathryn.. ale úroveň Sarah Michelle Gellar nemala ani zďaleka.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady asi nešlo udělat nic jiného, než z předkračování známého, oblíbeného a tu a tam hodně ceněného (třeba mnou) filmu, udělat v podstatě komedii. Ano, protože hodně často se u filmu zasmějete. Příjemné je, že většinou nejde poznat, zda to byl záměr nebo ne. Už ta úvodní scéna, která v podstatě kopíruje tu z prvního filmu jen s jinými aktéry... Nejdříve jsem se přeobsazení mladších postav obával, ale minimálně u Catherine se záměr zdařil, Amy Adams si svou roli užívá skoro tak dobře jako S. M. Gellar v jedničce. S prequelama je zpravidla problém, že nejednou mění pohled na původní příběh. Stejně jako tady tenhle díl mění pohled na Sebastiana. Jde jen o to, zda to divák přijme pozitivně nebo negativně. Ale pointu má tohle zajímavou. A nakonec to přeci jen zapadne. Nemá to však už ty koule, testosteron, tah na bránu a parádní výběr hudby jako předchozí snímek. I to je úděl prequelů, neboť přichází s něčím, co už tak nějak známe. 2.5* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama