Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Recenze (235)

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Perfektní oddechovka, nemusí se u toho nijak přemýšlet, stačí se jen vézt .. Kurt Russel si to dává skvěle, bezvadná vedlejší postava ..Nechybí patetičtí klaďasové i záporáci, byť je všechno vedeno spíše v duchu dorosteneckých bitev ...Auto !! ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Vpodstate priemerná rodinná komédia. Ale v závere celkom pekné efekty a celkovo ide o prekvapivo slušné filmové spracovanie komiksového žánru. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Priemerna americka rodina komedia, vynimocna len tym ze postavy maju nadprirodzene schopnosti. Myslim ze nemusim hovorit ze efekty nie su take dobre ako v inych superhrdinskych filmoch. Film si nechal nakoniec dokonca aj jeden zvrat, ktory asi kazdy odhali hned na zaciatku. A co sa tyka hlavnej postavy Michael Angarano proste nato nema..... ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie od Walta Disneyho... to rozhodně nevyvolává moc kladná očekávání. Ale v tomto případě je to jinak, rodinná komedie to sice pořád je, ale okořeněná velkou dávkou nadhledu, navíc se spoustou až parodujících prvků... těžko to přiznávám, ale docela jsem se bavil.. ()

driftm 

všechny recenze uživatele

I když z prvního pohledu to vypadá jako největší blbost ,která okopírovala xmena ,batmana tak jsem se nakonec dobře bavil -prostě rodinný film na večer,film u kterého se nemusí přemýšlet a i si u něj odpočinete. ()

Bulish 

všechny recenze uživatele

Trochu mně to připomínalo X-Meny, akorát v dětské verzi a kombinované s dalšími komiksovými fenomény.. Každopádně je to taková pohodová oddechovka, tak proč si u toho nevypnout mozek a neodpočinout si... :) ()

Echoes 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když se na to podívám očima 14. letého dítěte (target audience) nebo rodiče, který si při tom schrupne, tak proč ne. Jinak bych doporučil se poohlédnout po něčem jiném... ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Odpočinková ptánkovinka, která dokázala i rozesmát. Nemějte od toho velká očekávání a vaše hodnocení bude o dost výš, než zdejších 54%... A je tam Bruce a Mary Elizabeth (<3) !!! ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Prostě vykrádačka všeho možného o super hrdinech a ještě to přidej do mixu s klasickou americkou střední - jocks & nerds at best... Ale celkem me to bavilo a ani nevím proč 😊 ()

Xpojntman 

všechny recenze uživatele

Je to sice takovej pěknej Guitly pleasure, ale při docela slušným hvězdným obsazení se z toho dalo vytahnout víc. I když třeba by to pak nebylo tak vtipný. ()

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama