Reklama

Reklama

Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death

všechny plakáty

Obsahy(1)

Doktor zkontaktuje Vládce, odpadlíka své prastaré rasy a svého úhlavního nepřítele, za účelem setkání se na neutrální planetě. Má totiž v plánu mu sdělit, že je již znaven z nekonečného zachraňování planet a ze vší krutosti, kterou pozoruje napříč svými cestami vesmírem. Jediné po čem teď opravdu touží, je usadit se a vést se svou novou společnicí klidný život. Démonický Vládce si však nenechá ujít byť jen jedinou příležitost, jak Doktora připravit o život, a proto se na smluvenou planetu vydává s předstihem, aby na něj nastražil lest... (Puddle)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Film vznikl za účelem získání prostředků pro britskou charitativní organizaci Comic Relief. Každý, kdo se podílel na produkci, pracoval zadarmo. (Dreadd)
  • Ovládací panel Tardis není původní rekvizita britské BBC, byla vyrobena během natáčení fanouškovských videí o Doktorovi. (Dreadd)
  • Obsazení Joanny Lumley odkazuje na zvěsti z 80. let, podle kterých měla být obsazena do role Doktora. (Dreadd)
  • Doktorovu spoločníčku Emmu stvárňuje Julia Sawalha. Jej obsadenie je pravdepodobne narážkou na fakt, že sa s ňou v druhej polovici 80. rokov pôvodne počítalo v roli Ace, spoločníčky siedmeho Doktora (Sylvester McCoy). Ace sa však nakoniec ušla Sophie Aldred. (Petike)

Reklama

Reklama