Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zoufalství značky Disney (a Michaela Keatona), která tímto svým počinem zkusila probudit mrtvolu/vrak autíčka, které roztomilostí a hraním na city "hřálo u srdíčka" dětské publikum někdy v sedmdesátých letech. A navařila mu zgruntu aktualizovaný cíl i náplň (zejména řidičskou)... bohužel jako už tolikrát tvůrci poněkud šlápli vedle v odhadu, co a pro koho to vlastně točí - Herbie provádí naprosto fantasmagorické manévry, výkruty a úlety, přičemž dlužno podotknout, že po vizuální stránce byla vymakanější Past Na Rodiče z 98. roku, když už se musíme bavit o Lindsay Lohan (čili tohle je dejme tomu pro děti). Vedle toho se vedou typické jalové řeči o tom, jak ten či onen má ambice, a ten či onen ho má příliš rád, aby mu dovolil tak riskovat, a blablabla, a dýjadýjadá (což děti ukrutně nudí, tudíž to pro ně být nemůže, ale rodiče to musí ukrutně nudit taky, i když z trochu jiného důvodu), do toho Brouk mrká a směje se, a tak vůbec. A ještě někde mezi tím se odehrávají i (na poměry dětského/rodinného filmu) poměrně brutální scény s demoličním derby, u kterých se děti, kterým ten zbytek ještě přijde zábavný, bojí. A už bez jakéhokoliv náznaku důvodu je použití hudební náplně, protože to jsou z většiny osmdesátkové vypalovačky, včetně starých dobrých Vanů v Halenách. Takhle dlouhých 92 minut jsem už dlouho nezažil... naprosto promrhaných, nezvládnutých 92 minut a 40%. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Ačkoli vypadá Lindsay Lohan za volantem neskutečně sexy a přiléhavá trička jí tak seknou, nemůžu dát více než dvě hvězdičky. Totiž jak se tak zdá, čich na dobré role ji zjevně opustil. Přestože neztratil nic ze svého talentu a půvabu, příběh inteligentního autíčka je plný trapných klišé a místy značně nudný. Hodně nevýrazný je i Michael Keaton a Matt Dilon coby padouch má ještě co dohánět. Ale pokud vám je méně než jedenáct let, věřím, že budete nadšení. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V jedenáct v noci na noční to i sedne. Trochu nevyrovnané v cílové skupině i v rámci rodinné podívané. Snad překvapí zástup známých herců a hereček (což film zvedá lehce nad průměr). Humor je hodně dětinský, chyběl mi nějaký vtípek pro odrostlejší publikum, které se na film zcela jistě také dívá (např. jako doprovod). Ale sexy pihám, zrzavým vlasům a jiným přednostem Lindsay Lohan odpustíte mnohé. Djkoma to vystihl docela trefně. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě jediný důvod proč tahle sračka byla vytvořena. Nemluvím teď pouze o mluvícím autě. To vem čert. Ale celkově se jedná o maximálně kriploidní příběh, který nemá potenciál oslovit vůbec nikoho. Jediné, co lze považovat za koukatelné je vzhled hlavní hrdinky, ale i kdybych tam hrál třeba dokonce já, tak by to byla stále sračka. Možná o něco menší, ale stále sračka. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)
  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)

Reklama

Reklama