Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál neznám, ale může to být docela zábavná záležitost. Ne tak film. Kromě pěkného designu a pár vychytávek (telepatický kontakt rebelů během akce) tu nic nefunguje. Scénář je slaboduchý, režie tápe a film je nudný a s přehledem prohrává s konkurencí v podobě EQUILIBRIA ("idylická" společnost budoucnosti) i UNDERWORLDU (černovlasá cool vražedkyně v černém koženém kostýmu). Akční scény jsou zabity chaotickým střihem (to je fakt na facku), obsazení herci nevýrazní a Charlize Theron přímo tragická. Její kostým nestojí za nic, černý přeliv jí nesluší a navíc je její postava neskutečně otravná. Pro ženské akčňáky jako TANK GIRL či BARB WIRE mám slabost, dal jsem bez újmy na zdraví i CATWOMAN a speciálně se pak těším na ULTRAVIOLET, ale tohle ne, tohle zavání humusem obzvlášť koncentrovaného smradu - ELEKTROU. Fuj. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

ELEKTRA+BARB WIRE Tak zabudnutia hodný film sa len tak nevidí. Charlize to síce bohovsky sekne a zo začiatku to zaváňa Dickovským SF, ale vykľuje sa z toho Barb Wire 2. Akčné scény sú zle natočené (a sú primálo akčné), scenár je neuveriteľne pozliepaný a patetické finále je len ohavné zavŕšenie... Namakané prostredie je cool a miestami dosahuje ľadovosť EQUILIBRIA, ale príbehu, ktorý sa v ňom odohráva, skrátka nemôžete uveriť. Ostáva dúfať, že Ultraviolet napraví povesť "ženským" akčniakom... ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Začalo to docela stylově, když si Charlize polibkem hustě předala ňákej vzkaz, potom to ale začalo být nudné a trapné v enormě velkých porcích. Ve filmech jsem schopen rozdýchat mnoho věcí, ovšem drsná negřice s rukama místo nohou mezi ně nepatří. Akční scény jsou blbě natočené a líbila se mi akorát ta závěrečná sniperská. O scénáři se nemá cenu zmiňovat a herecké výkony jsou špatné. Jediným kladem je Charlize Theron, protože se na ní hezky kouká. Fakt shit všech shitů. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron opět pouze jako sexy ramínko na bizarní návrhy kostymérů. Kromě ní ještě zaujme originální výprava a pár triků. Scenáristicky je to příliš pitomé a lajdácky to nedodržuje ani vlastní logiku a pravidla. Dialogy jsou občas vyloženě neuvěřitelně tupé. Je to prostě dobře vypadající naprostá pitomost! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sa podobá na Elektru a bohužiaľ ani nedosahuje jej kvalít asi dieru do sveta neurobý. Scifi s IQ pre 13 ročných a slabými efaktami bez akejkoľvek výnimočnej scény tak zaujme jedine obsadením Charlize Theron do hlavnej úlohy a jej futuristickým šatníkom. Niekto však o nej povedal, že by vyzerala dobre aj keby mala vedro na hlave, takže asi tak. Nielenže tu nemá čo hrať, ale takýto film by pristal skôr Mille Jovovich (alebo ona tomu filmu). ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)
  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama