Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak špatný, že už to ani není zábavný (jedině tak vraždící tráva). Charlize Theron to tady moc nesluší a to už je co říct. Sophie Okonedo má místo nohou ruce, což už mluví samo za vše a Marton Csokas má celej film znuděnej výraz a chtělo se mi z něj spát. Závěrečná přestřelka sice došela ušla, ale tu trapnost před tim to už nezachrání. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron opět pouze jako sexy ramínko na bizarní návrhy kostymérů. Kromě ní ještě zaujme originální výprava a pár triků. Scenáristicky je to příliš pitomé a lajdácky to nedodržuje ani vlastní logiku a pravidla. Dialogy jsou občas vyloženě neuvěřitelně tupé. Je to prostě dobře vypadající naprostá pitomost! ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tahle sci-fi podívaná taková nadprůměrná pohádka, ve které jsou sem a tam pěkné nápady,občas povedené efekty a i jednoduchý příběh na odreagování. Dalším plusem je Charlize, které to tu sluší i s černými vlasy. Co je dost na prd je střih v akčních pasážích, kde není pořádně vidět, co se přesně děje a kazí to celkový dojem z těchto scén. Hudba mě ničím nezaujala. Za mě 60% :) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Má to pár dobrých nápadů (inteligentní kuličky reagující na pískot mě pobavily), vizuálně to taky není úplně marný (chvílema moc pěkné interiéry) a na Charlize, které by snad slušel i ježeček s duhovým přelivem, je hezký pohled. Ale to je tak všechno, co by stálo za zmínku. Příběh je hrozně hloupý, akce nezáživná a za celý film tu není ani jeden moment, který byste si s chutí pustili znova. Na pohled charismatický Marton Csokas má evidentně omezený herecký rejstřík, záporáci mu jdou dobře, ale "hodnýho kluka" mu nevěřím ani náhodou a proč tam pro těch pár záběrů zabloudila herecká persona typu Frances McDormand, je mi opravdu záhadou. Pravdou tedy zůstává, že zatím všechny filmy s komiksovými akčními hrdinkami dostávají filmařsky, umělecky i komerčně na prdel, Catwoman s Elektrou by mohly rovněž vyprávět. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Serial jsem sice nevidel, ale tohle rozhodne nebylo tak spatny, jak by se podle hodnoceni mohlo zdat. Coz sice neznamena, ze by se jednalo o neco extra, ale docela slusne jsem se bavil. Skoda, ze tempo nasazeny v prvni puli nevydrzi, protoze ze zacatku to je jen o akci. Tvurci pak zacnou s pribehem, kterej sice neni spatnej a pro takovejhle typ filmu dostacujici, jenze obcas tu jsou fakt neskutecne trapny zvraty, ktery jsou navic predvidatelny. Jinak akce je natocena docela dobre, choreografie se povedla, triky jsou taky na slusny urovni a Charlize je i s cernejma vlasama sexy a celej film tahne. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama