Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (595)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Špatné obsazení, zajímavý nápad, horší zpracování a absurdní od začátku až do konce. Ovšem mluva roku 2505 a seriál " Au moje koule " mě dozajista pobavili, ale jak rychle jsem se k filmu dostal tak ho i opouštím a z Idiocracy se stala jen záležitost jednoho shlédnutí, které u mě bude brzy zapomenuto. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"BECAUSE BRAWNDO'S GOT ELECTROLYTES!" ------------- Keby len tvorcovia vedeli, ako na tom bude spoločnosť v roku 2019, mohli dej filmu pokojne zasadiť aj o pár storočí skôr. 2505 je až príliš optimistická vyhliadka. ---------------- (28.6.2020) Už to fakt začína vyzerať ako dokumentárny film :D ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Film, po ktorom sa budete tešiť, že žijete v dnešnej dobe. Počas celého snímku sa však nič nadpriemerné nestane, a tak som sa občas nudil. Nakoľko som to pozeral s kamarátmi, ktorí to už videli, a usúdili že z mojej avi verzie chýba viac scén, nebudem sa sťažovať na film, ale na warez, kďe som ho stiahol :) Dub: Cz - 50% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná komedie. Tento film je založen na zajímavé otázce, jak bude svět vypadat za 500 let. Je to zde sice zahnáno až trochu do extrému, ale je to komedie, takže to jistě nikoho nepřekvapí. Ale musím uznat, že nápad, že lidé časem zblbnou z přihlouplých filmů, seriálů, telenovel, reklam, atd, že ten nápad je velice odvážný, ale kupodivu to zde funguje. A z problému se jim snaží pomoct člověk, který byl zmražen a nějak se na něj zapomnělo a probouzí se ze zmražení jako nejchytřejší člověk na světě. Prostě geniální nápad. A ono to ale funguje! Je zde jeden skvělý vtípek za druhým, jedná se o perfektní zábavu, u které jsem se rozhodně nenudil. Luke Wilson zvládnul svou roli docela dobře a pobavil i Dax Shepard jako právník. Dějově je to prostě perfektně zvládnuté a herci to zahráli nejlépe jak mohli. Přesto v tom vidím jen mírně nadprůměrnou komedii, které ke čtyřem hvězdičkám ještě něco málo chybí, takže zůstávám u třech hvězdiček. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vskustku katastrofická vízia budúcnosti, ktorá si originálnym námetom zasiala na kvalitný materiál, ale ktorá v praxi funguje tak na polovičný plyn. Hafo popkultúrnych odkazov neamík horko-ťažko pochytá, neukočirovaná demencia fórkov sa obracia proti autorom a film paradoxne živí to čo mal kritizovať. Mohla to byť recesná pecka, keby sa hlavná myšlienka netočila okolo rastliniek. 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Některé postavy jsou pojmenovány podle současných firem a výrobků. Například Beef Supreme, Velveeta nebo Hank "The Hangman" BMW. (Cheeker)
  • Film bol uvedený už v roku 2005, a to formou skúšobnej projekcie, kde mali diváci vyjadriť svoje pocity z filmu. V tejto projekcii však obdržal negatívne reakcie. Režisér sa ho preto rozhodol zmeniť a ešte v tom istom roku v Británii ho vypustil na ďalšiu skúšobnú projekciu, kde už snímka vyvolala pozitívny dojem. (Greenpeacak)
  • Keď sa Joe (Luke Wilson) ocitne po lavíne z odpadkov v byte Frita (Dax Shepard), jeho sarkofág sa automaticky odistí, no v nasledujúcom zábere je zase zaistený. (Lukoh)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno