Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tupac Shakur (ve své poslední a nejlepší roli) a James Belushi hrají v tomto vzrušujícím akčním thrilleru dva zkorumpované policejní detektivy zapletené do nebezpečné sítě podvodů. Detektivové Divinci a Rodriguez praktikují v ulicích svou vlastní, krvavou verzi zákona: dohodnou obchod s drogami, sami shrábnou peníze a dealery zabijí. Tato lukrativní "bokovka" jim bez jakýchkoli problémů již několik měsíců skvěle vynáší. Když však zjistí, že jejich poslední obětí byl maskovaný policista z protidrogového oddělení, jsou donuceni rychle vymyslet způsob, jak si zachránit holé životy.Jejich "geniální" plán se však brzy začíná hroutit a Divinci a Rodriguez jsou vtaženi do stále zběsileji se roztáčející spirály podezření, zrady a vražd, ve které nemohou nikomu věřit ... dokonce ani sobě navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Děj je zapletený a místy překombinovaný, ale s trochou představivosti se to dá dohnat. Vždyť je to jen film. Atmosféra je v duchu krimi a řekl bych i drama, protože na mě z každého okamžiku číhaly pocity strachu, paniky a paranoje, které pociťovaly hlavní postavy v záporných rolích. James Belushi hrál skvěle. 2Pac hrál dobře, má za sebou hereckou školu, ale bylo znát, že je ještě mladý a oproti Belushimu má mnohem méně zkušeností s hraným filmem (natočil jich cca 6). Mrazilo mě při některých scénách pomyšlení na to, že po pár měsících po natáčení byl zavražděn. Je to výbornej devadesátkovej film, pro fanoušky Belushiho, nebo 2Paca povinnost, pro ostatní kvalitní krimi-drama. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Svižné krimi, ve kterém jsem neodhadl, co se bude dít dál. Parádně napsaný scénář, dobré herecké výkony. 75% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se podívala z nostalgie, protože jsem film viděla hodně dávno. Zrovna sjíždím Tupacovy filmy a nestačím zírat jak jsou dobré...Na to, že žil tak krátce, jich stačil natočit dost...Ovšem tento film je opravdu perla... Syrový, nepředvídatelný a politicky naprosto nekorektní...Prostě paráda...Jo zlatý devadesátky...Za mě 85% ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Napínavé Kriminální drama kde Tupac hraje spíš druhé housle.Belushi si ukradl celý film pro sebe.Toho jeho ''policajta'' sem mu spolkl i s navijákem.Celkem povedený scénář o tom jak se něco může posrat ještě víc než už to je.''hlavně neztratit smysl pro humor''. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dobře zahrané. Dobře vymyšlené. Nereálný mishmash náhod a příhod, ale zábavný a i napínavý. Občas i vtipné - zvláště konec. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle v noci kouknu do programu a tam vidím, že na AMC (dříve MGM) dávají "Gang policajtů", tak si přečtu o čem to je a řikam si, další tuctová krimi. To jsem byl ale vedle jak ta jedle, protože tenhle film má grády, syrovou atmosféru a takový zvláštní dotek na diváka, kdy se sžijete s postavami dvou zkorumpovaných poldů a máte pro ně určité pochopení. Ti to fakt poserou a pořád se z toho snaží dostat a problémy se kupí. Belushimu a 2pacovi jsem ty policajty věřil. Hudební motiv, který film doprovází se mi zalíbil a ten konec mě teda fakt šokoval. 4* ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

príbeh o tom, že ani policajti nemusia vždy chrániť nevinných a chytať zločincov a vrahov. Pretože aj policajti sa možu vrahmi stať. ()

n0ty 

všechny recenze uživatele

Pořádně zamotaná krimi, plná zvratů a paradoxů. Má to spád, herci hrajou a ta hudba v pozadí je kouzelná. Nejni to nic převratnýho, ale ani nic, co by nudilo a přáli jste si konec... ()

Petey 

všechny recenze uživatele

Tupac je jeden z mých nejoblibenějších zpěváků a jako herec taky není vůbec špatný. Belushiho znám nanejvýš tak z K9 ky. TUpac a Belushi nejsou dobří poldové, mají prsty v kde čem. Jedna vražda jim však zdaleka nevyjde tak jak si představovali. Zabijí tajného agenta, jehož kolega chce za každou cenu dopadnout vrahy. Chlapci maji jak jinak nahnano a tak se snaží svůj čin všelijak zamaskovat. Vinu hodí na jednoho bezdomovce a ožralu ze ktereho se vyklube milionar a chirurg. Do filmu se motá čím dál víc lidí a to na me nezapůsobilo moc dobře. that is all ()

Theker 

všechny recenze uživatele

70% ...príjemná oddychovka. Skvelý Belushi a nevýrazný Tupac, čo však nevadí.... Film postupne graduje a končí sa.... celkom dobre, takže keď sa niekedy budem nudiť možno zhliadnem znovu. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Solidní policejní drama se skvělou afro-albánskou dvojící Shakur & Belushi, hlavně prvně jmenovaný příjemně překvapil... ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Jim Kouf, zapudený syn Svätého lesa. Stal sa obeťou vlastného úspechu? Movie fatale? Do priemernej stopáže vsunul prvotriedny príbeh, kde spletitá cesta osôb sa prepája až Innuaritovsky. K tomu odpudivé a skutočné reálie Ameriky, hnus, špina kde len pozrieš, výborná hudba a skvelí herci. Skrátka Jimi mal sen z neba, len spracovať by to vtedy mohol skôr Tony Scott napríklad. Celkovo však až neuveriteľná spokojnosť a Havai počká. (videné 29.1.2019, Filmplus archív) ()

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Příliš rozvláčné na poněkud strohý děj. Ale hláška "Mohli jsme to hodit klidně na papeže..." byla vtipná :))) ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Docela dobré policejní drama o dvou zkažených poldech, kteří si přivydělávají dost blbým způsobem a jednou se jim to šeredně nevyplatí. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

No, chvílemi jsem nevěděl, jestli je to drama nebo komedie. Těch zápletek byli až moc. Poslední film 2Paca před tragickou smrtí, nebyl vyloženě špatný herec. Tady se mi ale víc líbí Belushi. Za konečnou scénu jsem chtěl přidat hvězdu, ale nakonec jsem si to rozmyslel. ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

James Belushi splnil co se od něj očekávalo. 2Pac zazářil. Konec konců kvůli němu jsem se na to podíval. A nezklamal mě. Ani si nepamatuju kdy jsem viděl naposled film kde 2 hlavní role jsou vlastně ti záporňáci. R.I.P 2Pac a je to tak 70% davam 3 *. ()

sutech666 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto vravim komedia určená pre odporcov americkych teenagerskych sraciek. Ja som sa strasne bavil na tom ako sa im vsetko sralo.. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Film má výborný základ, co se týče námětu a scénáře. Originální, dobře napsaný příběh, který nenudí a postupně příjemně graduje. To platí i o hudbě. Herci nic nepokazili, ale ani jsem neviděl žádné strhující výkony, které by mne zvlášť zaujaly. Belushiho úplně nemusím, Shakur mne taky moc nebere a o Dennisi Quaidovi platí totéž - i když jeho bezdomovecká vizáž pochvalu zaslouží. Celkově vcelku fajn zážitek. 70%. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Perfektní akční kriminální thriller s dobrým dějem,s dobrou atmosférou i s dobrým příběhem.Mám rád filmy o zkorumpovaných poldech. ()

Reklama

Reklama