Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (500)

Lilien 

všechny recenze uživatele

Jo, Rob Zombie, násilie, vulgarizmy, holé kozy, šialenosť, rodinná súhra, jeden starý hnusný klaun a ešte raz jedna neprekonateľná šialená brutalita bez pravidiel. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Takýto poctivý krvák so skvelou sedemdesiatkovou atmosférou a naviac menšou krimi zápletkou je pomerne rarita. Devil's Rejects sú jedným z tých filmov, kedy proste musíte fandiť tým zlým a necítite sa previnilo. Hlavní antihrdinovia perfektní, a celkové zasadenie pre fajnšmekrov žánru na nezaplatenie. Vrchol Zombieho tvorby, ktorý už asi nikdy neprekoná. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu velký posun nahoru! Režijně to Rob zvládl na výbornou a podle mě se jedná o jeho nejlepší snímek. Jeho tvorbu mám rád (ostatně jako snad každý správný hororový fanda) a tady ze sebe vydal maximum. Zaslouženě a překvapivě jsou zde Vyvrženci pekla v červených barvách a já to mile rád podpořím plným počtem hvězd. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Vyvrženci jsou dokonalým feelingem sedmdesátých let a technicky velmi vydaření..Příběh v podstatě kopíruje další pecku Natural Born Killers.Jednou z velkých předností filmu je perfektní výběr a sehranost herců,kteří mají velký potenciál táhnout celý film.Díky výborné kameře jsou detaily prostřelených hlav z bezprostřední blízkosti dostatečně reálné a sugestivní.Gore tentokrát Robi stáhl na minimum,zato preferuje silnější brutalitu a vyzívavost tohoto snímku.Opravdu velký zážitek. ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Vyvrženci mají s prvním dílem společnýho snad jen jména postav a Spauldinga, jinak se to jeví jako úplně jinej film. Není to ani už tak úchylný a ujetý, ale pořád si to ty čtyři hvězdy zaslouží. Protože je to prostě Zombieho dílo a Sheri tam ukáže svůj perfektní zadek! ()

Pepeto 

všechny recenze uživatele

Neviem, či sa na tejto humusárni viac ujebávajú tvorcovia, alebo ich ...násť-ročný fanúšikovia...jediné, na čom som sa pobavil, bola scéna s kupovaním sliepok a Clevonov ksicht, inak...zvrátené, nechutné ako klaunové zuby, smutné...krajina neobmedzených možností naservírovala ďalší choromyseľný počin, tak sa všetci bavme na tomto technicky určite schopne prevedenom kúsku, žasnime a jásajme nad Zombieho vynaliezavosťou, šikovnosťou a režisérskym nadaním ...a potom sa zamyslíme sami nad sebou...Howgh ()

Akvarista 

všechny recenze uživatele

Výbornej soundtrack + originální a nepředvídatelnej děj + krev + černej humor + nasílí + herci + "nádhernej" konec. Jo hele ono to vlastně nemá žádný mínusy :). 95% ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Wow tak to byla jízda jak hrom...opravdu jsem tohle nečekal...tak krvavé, tak úchylné, tak zvrácené...já tohle prostě můžu...a kdyby celý film vydržel tempo prvních 50 minut neváhal bych a dal bych 5*. Takhle zůstane u 4*, ale velmi zaslouženejch, krvavejch a úchylnejch...hmm to byla dobrota.... : - )))) ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale ten film nemá koule. Možná to bylo částečně zapříčiněno úděsným dabingem, ale nudil jsem se od začátku do konce. Takové klasické Béčko. Rozhodně to není horor, thriller nebo nedej bože krimi. Je to drobet akční ptákovina. PS: Šerif byl ostrý asi jako hamé kečup. Charisma se blížilo nule. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Chvíli to vypadalo na netradiční závěr, kdy chladnokrevní vrahové jsou v podstatě hrdinové, kteří zvítězí nad spravedlností. Bylo by to sice zajímavé, ale jsem ráda, že to Zombie dotáhl do opravdového konce a závěrečná scéna stála za to. Ovšem chyběl mi smysl všeho dění a postava Charlieho mi přišla absolutně nesmyslná a neuvažující. ()

arbeit 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu je super, napínavá ale potom sa to zrazu nejak zvrhne. Velká škoda že taký film nebol celú dobu a koniec mi už prišiel pri tej záverečnej hudbe riadne mimo. ()

McMastamind 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně horší, než jednička. Ptáte se jak to? Vyvrženci jsou reálnější, to je ten problém. Takovéhle filmy by být reálné neměly, prostě jen vyhřezlá střeva, tvrdě hlášky, šílený, šíleně sexy kočky a nevinný studentky. Na tomhle je vidět, že Rob dělal pro širší veřejnost. Ale co, kvalita jako taková zůstává rozhodně stejná, bylo to napínavé, střeva také celkem lítala a musel jsem si chvílema kontrolovat koule, jestli mi je ta tvrdost neurvala. A tak to mám nejradši. ()

IceWine 

všechny recenze uživatele

První díl mi vyloženě nesedl. U tohohle je to ale pravý opak. Krvavé až úchylné scény, šerif pomalu posedlejší než samotní zabijáci. Nenašel jsem na tomto filmu nic špatného a líbilo se mi, že se konečně v nějakém filmu karta obrátila a z vrahů se stává lovná zvěř. ()

Reklama

Reklama