Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování Domu tisíce mrtvol je stejně tak nabušené, né-li brutálnější. Rodinka ani tentokrát nechodí v rukavičkách a jde rovnou na věc. Né v mnoha vyvražďovacích filmech začnete fandit záporákům, jako právě tady. V jednu chvíli chcete, aby zemřeli stejně bolestivou smrtí, jako jejich oběti a později si přejete, aby porazili klaďase, který je chce umučit co nejtrýznivěji. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Konečně dokonalý film pro naše drahé hospodyňky, dospívající děti a mladistvé intelektuály! Citlivý romantický příběh o lásce a rodinných hodnotách, protknutý spoustou symboliky a skrytých poselství, nenechá snad jediné oko suché. Místy až něžná režie pana Zombieho skvěle ladí s uhrančivými záběry rozkošných zákoutí amerického středozápadu! Špička ve své třídě, vrchol Robovy tvorby, tak to máme my horníci rádi ... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Taková normální rodinka Fireflyů.. Zombie od Domu čtyřciferného počtu nebožtíků o několik tříd filmařsky vyrostl a jeho svižné dílo mi atmosférou připomínalo From Dusk Till Dawn, jen ještě o dost brutálnější, vulgárnější (a to počítám i promotéra všemožných druhů vagín před Titty Twisterem v podání Cheech Marina) a samozřejmě bez upírů. Zaujal William Forsythe jakožto pomstychtivý šerif Wydell, který, aby mohl bojovat s monstry, stal se jedním z nich (mimochodem brilantně namluvený českým králem dabérů podobných týpků Liborem Hruškou) a jelikož mám asi jako každý v sobě špetku De Sadeho, moc mě mrzí, že nebyl se svou vendetou na konci důslednější.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Páni, urobíme to, prečo sme sem prišli.“ Toľko adrenalínu a filmárskeho talentu, ktorý je natrieskaný v prológu, sa väčšinou nevidí v celom filme. Danny Trejo, „Seriem ti na Groucha!“, Ken Foree, William Forsythe, „ten zasratý kapitán Spaulding“ a Rod Zombie v úžasnom tempe a s nenapodobiteľnou atmosférou nielen 70. rokov dravo pokračuje tam, kde nemali odvahu tvorcovia TEXASKYCH MASAKROV MOTOROVOU PILOU. Markíz DeSade by trpel permanentnou erekciou. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Nuda až za hrob. Prvních patnáct sekund to vypadalo, že by to za něco mohlo stát, ale pak už jenom nuda až k zbláznění. Nízké napětí jenom šílená zvrhlá rodinka co se trapně snaží být hororově hodně cool. A Rob Zombie je vůl, že to takhle zprasil. No, není se co divit. Však on sám je taky dost mizerným metalistou, takže co taky jinýho čekat z jeho filmařský tvorby?! ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Když šerif John Quincy Wydell (William Forsythe) zatlouká hřebíky do rukou Otise B. Driftwooda (Billiho Moseleye), je vidět, že hřebík v levé ruce je zaražen téměř po hlavičku. V dalším záběru je hlavička hřebíku od kůže mnohem dál. (Geriel)
  • Dům rodiny Firefly se nachází přibližně na 25975 Sand Canyon Road, východně od města Santa Clarita. Součástí tohoto komplexu je i Charlieho (Ken Foree) „Frontier Fun Town' a další budovy. Kahiki Palms Motel, tedy místo, kde došlo k přepadení kapely Banjo & Sullivan, jejich zavraždění a následnému policejnímu vyšetřování, se nachází na 42848 150th Street East v Lancasteru v Kalifornii. (jurasino)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno